Uudised

Kolmandik EMO-sse pöördunuist erakorralist abi ei vaja

Tule taevas appi! Mees pöördus erakorralise meditsiini osakonda, kui särk oli ta selja mustaks värvinud (10)

LISA KOMMENTAAR

Oma viga 14. september 2017, 22:17
et elan maal. Perearst on vallakeskuses paar korda nädalas. Muul ajal pean ekstra linna sõitma. Olles ka eelnevalt aja kokku leppinud ei pruugi vastuvõtule saada. Juhtus ka nii, kui lapsed olid haiged, kästi kohe kontrolli jaoks kohale tulla, ootasime peaaegu 3 tundi järjekorras, kuniks kõik enne ja pärast visiiti jututavad mutikesed vastu võeti. Kui lapsed enam ei suutnud, väsinud olid, paha oli, sain ise veel pahandada... Ja olengi päärdunud hoopis Emosse, et saada kinnitust, et laps on lihtsalt külmetunud, et tegu pole raskema põletikuga.
ilkuge ilkuge,14. september 2017, 18:27
nii mõnigi inimene kannatab eluohtliku valuga-seisundiga ja kustubki kuna ei osanud hinnata olukorra tõsidust ja kartes tülitada meie ülekoormatud meditsiini.
T14. september 2017, 21:17
Ja mõni kustub hoopis sellepärast, et mingid köhas-nohus memmekad tolgendavad EMOs ees ja raiskavad aega.
No ei tea14. september 2017, 16:55
Aga mida oleks pidanud siis puugiga mees tegema? Kas ootama järgmist päeva, et perearstile minna? Kes teab, mida see puuk kannab? Vaatama , kuidas puuk rohkem ja rohkem naha sisse kaevub? Muidugi, on ka selliseid inimesi, kes ise puugist lahti saada ei oska.
Ketcut14. september 2017, 19:31
Ega EMOs ei uurita puuki ju.Ise peab oskama puuki välja võtta ja jälgima seda kohta.Kohe ei anna analüüs inimesel.midago.Hull kui on õpitud abitus.
puuk14. september 2017, 19:37
nalja ei tee. ilkuda pole midagi. pikk lugu lahti rääkida. aga arsti vale diagnoos, et a,la teil on külmetus oleks lõpenud noorele mehele kastis. perearst pani puusse hea, et teine sai õigel ajal jaole.
ketcut15. september 2017, 09:20
Kulla inimene, puuki EMO-s välja võttes ei määra arst sulle mingeid ravimeid ega uuringuid. Ennast peab jälgima pärast ja sümptomeid uurima. Ja puuki ei uuri nad kohe kindlasti. Seega võid ise minna loomakaitsesse või veterinaari juurde :) ja omast taskust lasta talle uuringud teha. Nii et marss perearstile ja asi korras.Kui ise maha magad sümptomid siis oma viga.
ja õigesti tegi14. september 2017, 16:28
riiulid on ohtlikest kaupadest lookas. Enda päästmine on igaühe enda asi. Toit on mürgine, kemikaalid, kodukeemia. Vähihaigete, diabeetikute jms hulk on tõusnud taevani.
14. september 2017, 16:15
Olen olnud endale ja oma perele ise parim arst. Mu perearst küsibki minult diagnoosi ja alati selle ka on pannud, kusjuures ta teab ka seda, et ei Maarjamõisa professorid ega muud arstid pole olnud võimelised panema mu pojale diagnoosi, vaid oleks tapnud ta mürgiste rohtudega, kui ma oleks pojale nende kirjutatud rohte andma nende valediagnoosi alusel. Nõudsin ise kilpnäärme uuringuid ja oligi probleem kilpnäärmes. Arstid eksisid ka õige diagnoosi puhul, väites et mu poeg sööb türoksiini surmani, nii nagu suhkruhaiged süstivad end surmani. Kuna kõri on seotud suhtlemise tasandiga, sai mu poeg selle haiguse tänu isale, keda poeg väga kartis, kuna mu mees oli võimukas ja autoritaarne. Kui isa suri, st mu abikaasa, siis nõudsin ma uusi uuringuid, sest pojast oli saanud täiskasvanu ja ma tulin selle peale, et ehk peab rohu tugevust muutma. Siis selguski et mu poeg ei peagi surmani ravimit võtma, et nüüd hormooni suudab keha ise toota. Kui on stressirohkeid perioode, siis muutub mu täiskasvanud poeg väga nõrgaks ja kuna Tartusse uuringutele sõitmine on kulukas, siis ma lihtsalt palusin perearsti, et ta meile türoksiini ikka kirjutaks, et sel "auku kukkumise" perioodil ravimit võtta. Õnneks on seda harva, et stress poega ründab: ta vanem vend on veidi isa iseloomuga.
dafuq14. september 2017, 15:00
perearst puhkab laulpäeval-puhapäeval – huvitav mis asendaja tal siis on kui siin öeldakse et inimesed ei tea et tal peab olema puhkuse ajal asendaja..