Keha

Sapikivid: mida igaüks võiks sellest tõvest teada (2)

LISA KOMMENTAAR

Proovige! Te ei usu oma silmi, mis teie seest välja tuleb. Nendest junnidest tekivadki aja jooksul kivid.28. september 2017, 00:06
Kolmas samm: maksa puhastamine
Jämesoole puhastamise järel tuleb alustada maksa puhastamisega. Maks on samaaegselt nii seedesüsteemi, vereringe kui ka ainevahetusorganiks. Maks on organismi peamine laboratoorium. Maksa põhifunktsiooniks on vere puhastamine. Üks nädal enne maksa puhastamist ainult taimetoit. Maksa puhastamiseks kulub 200g oliivõli ja 200g sidrunimahla. Järgnevalt maksa puhastamine Andrejevi meetodil:
1.päev (õhtul) - klistiir; 2.päev (hommikul) - klistiir. Terve päev toituda ainult õunamahlast vabas koguses. Tahate juua - jooge mahla, tahate süüa - jooge mahla. Ja nii terve päev. 3.päev - teha sama - hommikul klistiir, terve päev ainult õunamahl. 4.päev - teha sama kuni õhtuni (~ k 19ni). Seejärel heita voodisse, panna soojenduskott kõhule maksa piirkonda ja juua iga 15 minuti järel õli ja mahla järgnevas vahekorras: 3 spl õli ja seejärel kohe 3 spl sidrunimahla - seni kuni õli ja mahl on otsas. Soojenduskotti võib peal hoida veel 2-3 tundi. Hiljem, kui hakkab tööle soolestik, väljub suures hulgas saasta, mida maks on kogunud aastaid. Nähes seda kõike välja tulevat, ei usu te oma silmi.
Järgmisel hommikul teha klistiir. Seejärel kerged pudrud. Esimesel aastal puhastada maksa kord kvartalis, hiljem piisab, kui teha seda kord aastas.
Pärast jämesoole ja maksa puhastamist tunnete ennast palju paremini, tervemana. Energia, mida organism kulutas varem jämesoolest tingitud autointoksikatsiooni neutraliseerimiseks ja maksa töö tagamiseks, kulutatakse nüüd täielikult korra loomisele organismis. Tervistumine toimub kiiresti ja kvaliteetselt.
http://www.terviseleht.ee/199942/42_viis_sammu.php
veel28. september 2017, 00:17
Ainult, et õunamahl peaks olema värskelt pressitud, mitte poest ostetud pakimahl!