Tartu Qvalitas ArstikeskusFoto: Erakogu
Uudised
29. september 2017, 12:20

Tartu Qvalitase arstikeskus kolis Kvartalisse

Tartu Qvalitas Arstikeskus avas oma uue ja moodsa keskuse Kvartalis, kus pakuvad teenust eriarstid ja töötervishoiuarstid. Kohapeal on võimalik teha ka erinevaid uuringuid ja analüüse.

Aasta alguses liitusid Medicumi Tartu kliiniku eriarstid ja Qvalitas Arstikeskuse töötervishouarstid ning alates septembrist tegutsetakse ühiselt Qvalitase uues keskuses Kvartalis

Qvalitase juhi Tõnu Velti sõnul on neile esmatähtis kvaliteet ja hea kättesaadavus. „Kui varasemalt pakkus Qvalitas Tartus vaid töötervishoiu teenust, siis nüüd on Tartu keskus juba viies keskus, kus me pakume tervishoiu täisteenust. Meie jaoks on väga oluline oma valdkonna arendamine ja laiendamine ning vastavatud Tartu keskus kindlasti toetab seda. Koos professionaalsete eriarstidega suudame oma klientidele pakkuda heal tasemel arstiabi täisteenust ning seda mugavalt Tartu kesklinnas,“ ütles Velt.

Kvartali kaubanduskeskuse kolmandal korrusel asuvas kaasaegses arstikeskuses tegutsevad töötervishoiu- , silma- ja nahaarstid, psühhiaatrid,  günekoloog, ämmaemand, neuroloog, kardioloog, kirurg, radioloog ja füsioterapeut. Kuna Qvalitase Tartu keskusel on leping Eesti Haigekassaga, siis teatud erialade puhul on saada ka haigekassa poolt hüvitatud visiite.

Arstikeskuses tehakse kohapeal tervisekontrolle, mille läbimisega väljastatakse vajalik tervisetõend näiteks autojuhilubade ning relvaloa saamiseks, tööle ja õppima asumiseks või töö jätkamiseks.

Uues keskuses on võimalik teostada ka erinevaid uuringuid nagu röntgen, ultraheli, koormustest, neid teenuseid pakutakse ka Tartu perearstidele ning avatud on prillipood.