Uudised

STATISTIKA: mullu vähenes veelgi haiglaravil viibinud patsientide arv (11)

LISA KOMMENTAAR

4. oktoober 2017, 17:55
no min aküll ei tea,kus haiglaravile ei võeta? Pärnus kõik vaid haiglas elavadki .Ükski 90+ ei või kodus ära surra. Kõik veetakse haiglasse ja nii nad siis surevadki kas EMO-s, kusagil liftis või haiglakoridoris . Aeg asaab lihtsalt ümber Meil pole ju igiliikureid.
JoppEduardo4. oktoober 2017, 17:11
Inimene sureb enne ära kui lõpuks haiglasse saab.
4. oktoober 2017, 16:06
Vale jutt Haigekassal ei ole raha,Haigekassal on raha,aasta lõpp läheneb,Haigekassa soojadel kohtadel olevatel bossidel vaja enda premeerimiseks raha kokku hoida.
jah4. oktoober 2017, 15:50
ametimehi ainult statistika huvitabki,see,kas patsient elab või sureb, pole kellegi asi .Ise meditsiinitöötaja olles saan hagu kahelt poolt.Kõrgemalt poolt,et miks nii palju haigeid kuhugi saadan ja altpoolt,et ma kuhugi ei saada.
mina4. oktoober 2017, 13:43
kui lähed EMO uksest sisse pea kaenlas,siis ehk pääsed mõneks ajaks palatisse
Pole mingi ime.4. oktoober 2017, 13:14
Vanad on välja suretatud, noored ei jõua haiglaravi eest maksta. Nii saame statistilise 10. aastaga nulli.
Alar14. oktoober 2017, 12:46
See statistika näitab vaid, et haiglaravile pääs on tehtud väga keeruliseks. Ma usun, et tasulisele ravile pääseb raha eest ikka. Haigekassa töö seisne ainult äraütlemises. Ma ei tea, kuidas mujal on, aga Viljandis peavad rohud endal kaasas olema. Vähemalt need rohud, mille on perearst teile välja kirjutanud.
kogenu4. oktoober 2017, 12:09
Ma pidin oma haige ema viima emosse ja seal käis tsirkus hommikupoolikust kuni õhtul kella 19.00 ni enne kui soostuti haiglasse sise võtma. Pärast rahulikult asjale mõeldes tundus, et kui patsient on nö. suremise ääre peal, siis üritatakse teha nii, et patsient sureks enne haiglasse sissevõtmist.
Kahjuks4. oktoober 2017, 12:02
Haiglaravi sisuliselt ei ole enam võimalik saada. Kõik saadetakse kodusele ravile, mis tegelikult on olematu. Raskete uuringute korral peavad patsiendid ise ennast kodus ette valmistama, mis ei pruugi õnnestuda. Peale raskeid uuringuid saadetakse kohe uksest välja, mis edas saab, pole kellegi asi, keegi enam ei vastuta, kuna patsiendilt on allkiri võetud, et on ohtudest teadlik ja nõustunud sellega. See on kõige jubedam allkiri, mis paneb patsiendid sundseisu ja sellepärast paljud ei julgegi enam minna rasketele uuringutele, operatsioonidele jne..., kuna sellisel juhul määrab saatuse looduslik valik ja võib veel ellu jääda ilma ohtudeta ja tüsistuteta ning kõrvalmõjudeta.
4. oktoober 2017, 11:49
Haiglaravile lihtsalt ei võeta. Teenus muudetakse järjest kättesaamatumaks, isegi eriarsti vastuvõtule ei pääse, nime kirja ei pandagi.
Nõus4. oktoober 2017, 16:14
Muidugi ei võeta haiglaravile, sest haigekassa on statsionaarse ravi lepinguid haiglatega järjest vähendanud. Kas, kes ja millise organiga seal haigekassas küll mõeldakse? Ajuvaba!