Keha

22 000 inimest lubas endale septembris kaine kuu (3)

LISA KOMMENTAAR

Peeter14. oktoober 2017, 17:25
Need inimesed on tegelikult kõige tõsisemas sõltuvuses, kes peavad endale mingi programmi raames alkoholivaba kuud tegema. Et kas ma tõesti suudan olla ilma alkoholita, kas ma ikka suudan? Tegemist on sõltuvuse tunnistamisega. Kui sõltuvust ei oleks, siis ei pea alkoholivaba kuud pidama kampaania korras, vaid sa oledki lihtsalt karsklane ja võtad paar korda kuus kuskil peol või sünnipäeval paar napsu või klaasi veini. Aga võid ka võtmata jätta.
Alkoholisõltuvuseta, terve inimene võtab kord-kaks nädalas napsu (mitte ei joo ennast purju) ja ta ei tunne vajadust tõestada, et ta suudab kuu aega alkoholita olla. Tõestama peab midagi, mis on probleemiks.
Ja lõpptulemus - kuna on üldteada, et alkohol kahjustab tervist, siis miks peab alkoholist loobuma ainult septembris? Miks mitte ka oktoobris, novembris, detsembris? Ollagi terve, aktiivne, sportlik - hea isa, ema, abikaasa.
Kahju13. oktoober 2017, 15:33
Kahju neist kampaaniaga kaasa läinud inimestest! Septembris ei joonud, aga oktoobris, viinakuul, panid topelt. Jah, pulli, ja reklaamipulli peab saama!
Moderaator, sina vaimse puudega inimene, hoia oma näpud sellest komentaarist eemal.
Nojah13. oktoober 2017, 15:24
Kellel pole raha, kellel maks läbi, mõnel lihtsalt oma lohakus.