Toitumine

KEEDA ISE: Parim pudrumeister õpetab tuttavast kraamist keelt allaviivat putru keetma

Silja Paavle, 14. oktoober 2017, 11:50

3 KOMMENTAARI

o
Oeh/ 14. oktoober 2017, 23:59
Mis seal maitsvat siis on? Krõpsusid närida küll hommikul kell 7 ei sooviks
a
ann/ 14. oktoober 2017, 22:00
Kui kirvesupi keetmisel tublisti liha panna, saab ka väga hea supi.
t
tohmu/ 14. oktoober 2017, 20:05
Milleks niimoodi taldrikut üldse määrida?

TOIMETAJA

+372 5199 3733
sirje.maasikamae@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee