Uudised

Vähiravifond: tänu Annabelile annetatud rahale võivad ka teised abi saada (13)

LISA KOMMENTAAR

eesti vanaema28. oktoober 2017, 08:43
tehke korjandus ka uuele Haigekassa juhile palga tõstmiseks, mis 7000€ ikka on, 10 000 täis, muidu ei ela ära.
Mileina,Harjumaalt27. oktoober 2017, 14:19
Ja kuidas mõista Haigekassa otsust,kes keeldus abist??Nu andke andeks,mina ei mõista.Kuidas saab otsustada üks asutus elu ja surma üle,kellele anda elu ja kellele mitte.Vaadake peeglisse,Teie seal,vaadake ja häbenege.Haigekassa,kui selline,tuleks hävitada ja need muidusööjad sealt,kes teenimatult saavad kõrget palka.Uus haigekassa juht,saab pea 8000 kuus ja suured lisatasud,kas sinna lähebki see rahvalt kogutud rahad maksude näol?Mida teeb üldse Haigekassa,mis ülesandeid ta täidab,kes on need inimesed,kes seal töötavad??Ma väga loodan,et haigekassas ei saa olema juhtu,kus nende töötajal lapseke raskelt haigestuks ja peavad langetama olulise otsuse,kas ravida teda või mitte.Ka jumal taevas ei otsusta elu ja surma üle ja need saatanad seal otsustavad,kaabakad,sellised!!!
27. oktoober 2017, 13:39
Postimehest sai loetud kui suur on nüüd uue haigekassa juhi laane palk + lisatasud ja kompensatsioonid siis pole ime et rahasid laste ja abivajajate jaoks ei jätku...
Annetamisi hakkab edaspidises elus aina juurde tulema!27. oktoober 2017, 13:34
Jah,ega tervis pole naljaasi,kui meid tabab mingi ootamatu hetk.Ta võib olla nii meie lähedane,kaasmaalane no kes iganes.Olen kuulnud et igasuguseid haigusi levib terves maailmas ringi.Üsna kurb ja emotsionaalne võitlus käib ühest kohast teise.Aga teeme kõik mis vähegi on võimalik.Näiteks hoolida oma kaasmaalaste eest,kes kannatavad aeg ajalt millegi pärast.Tuleks elu võtta sellisena,nagu ta meile on antud.Ja inimest tuleks võtta sellisena,nagu ta on siis maailma loodud.
Tegelikult peaks iga abivajaja 27. oktoober 2017, 12:25
Ikka ise küsima - nõme on, kui keegi julgeb küsida avalikult. Nägin ma ka siin ilkuvaid kommentaare mõne päeva eest. Annetuskontodele tuleks kuidagi seada piirangud, et kui see on teatud kindla projekti jaoks siis küsitud summa täissaades rohkem annetada ei saa.
Nüüd on olukord kus ütleme, ilmub kuskilt järgmine abivajaja, keegi kelle lähedased või kes ise hirmsasti sõna võtnud (no näitteks kadedusest) ja hakkab ka suurt abi saama, ilma, et oma suud avalikkuse ees lahti teeks. Selliseid on kahjuks meie ümber uskumatult palju, tänu sellistele, kes oma suud ise lahti ei tee ja oma materdamist ei taha (noh, neile oleks see hirmus kui keegi ütleb a la, et müü korter maha või müü auto maha ja siis selleeest ravi last...ok, auto, väheke arusaadav aga kui sa pead oma elukoha maha müüma - nonsens!) , tänu neile argpükstele ei muutu see õnnetute inimeste materdamine kahjuks :(
Keemiaravi tapab27. oktoober 2017, 12:24
Kanepiõli ravib tõestatult vähki ja hind ei ole tuhandetes, sugugi mitte.
Mine oma kanepiga27. oktoober 2017, 13:27
kukele, oled niigi juba poolearuliseks end tõmmanud.
USA valitsus ilmselt siis ka poolearuliseks tõmmanud et on kanepi patenteerinud kui vähiravimi27. oktoober 2017, 14:52
Mart27. oktoober 2017, 11:11
ja loodetvasti ülejäänud raha ei lähe, kellegi taskusse
27. oktoober 2017, 11:16
Mine sa ka metsa oma jutuga.
Armas teada!27. oktoober 2017, 10:28
Olen väga liigutatud, kuigi pole asjaosaline kuidagi moodi. Meenub, kuidas just äsja ametnik haigekassast manitses Vähiravi Fondi, et nad ei ajaks iseseisvat joont. Küll on hea, et heategevusfond ei sõltu seliste ametnike soovidest.
eesti vanaema28. oktoober 2017, 08:49
Haigekassa ametnik viitas ju sellele, justkui peaksime tegema valiku, kas pikendada vähihaige vanaisa elupäevi või ravima lapselapse hambaid. Kas inimene on ikka mõistuse juures kui sellise variandiga lagedale tuleb? Tuleb hakata ära kaotama Haigekassa kulul elavaid puuke, kõrgepalgalisi ametnikke ja ametnikukesi, ilma kelleta jätkuks raha ka inimeste raviks, mitte ainult uurimiseks.
ants27. oktoober 2017, 09:34