Keha

Eesti vähiliit tähistab sel nädalal 25. tegevusaastat

VÄHILIIDU JUHT MAIE EGIPT: „Pisar tuleb silma, kui vähki haigestuvad lapsed või väga noored inimesed.“ (22)

LISA KOMMENTAAR

vikash16. detsember 2017, 03:10
http://www.carrer99.com/2017/11/top-10-government-medical-colleges-India.html
what's the point is that unfortunately there are people who do not care about their health and screening and do not go to the women's doctor !? that's why I'm not going to care about my health!
mh8. detsember 2017, 15:50
mis jutt see on, et kahjuks on inimesi, kes ei hooli oma tervisest ja sõeluuringus ega naistearstil ei käi!? just seepärast ma seal ei käigi, et hoolin oma tervisest!
Indrek29. november 2017, 17:27
Tõesti tuleb pisar silma kui lapsed haigestuvad vähki ja abi ei saa sest "raha pole, raha pole". Samal ajal see paks siga seal "haige kassa" eesotsas õgib end niigi väheset rahast täis. Auto peab ka "härral" olema ikka 300kW+ ja nelivedu jne.
Kõik kommunistid9. november 2017, 15:15
on vaimselt surnud energia väärtusetult kulutajad.
silmad rõõmust mä rjad9. november 2017, 11:28
V ähiravi hind on nii kõrge, et vä hihaige nägemine tundub loto jackpotina.
Tokkdor Prokktor9. november 2017, 11:26
Keemiaravi peaks juba keelatud olema, kuid nii see ei ole. Paljud ameeriklased isegi ei tea, et keemiaravi tõhusus on ainult 2,3% ning see ei suuda keskmiselt 97,7% juhtudest vähki seljatada. 75% onkoloogidest ja üldarstidest ei soovitaks oma perekonnaliikmele keemiaravi ega laseks seda teha endale. Paneb mõtlema, miks peaksid saama keemiaravi teised, kui arstid ise sellega tegemist teha ei taha.
Nimelt muudab keemiaravi keha happelisemaks, mis loob vähirakkudele kasvuks parema keskkonna. See võib küll tappa juba olemasolevad rakud, kuid loob keskkonna, kus teised vähirakud paljuneda saavad.
Keemiaravi tapab head soolebakterid ja pärsib organismi immuunsüsteemi. Nii kaotab inimene võime vähi ja ka teiste haigustega võidelda. Hea analoog kirjeldamaks, kuidas töötab keemiaravi, on mõelda, kuidas keegi valab teie kõrvale tonni mürgist pestitsiidi, et tappa paar putukat.
Asjaline Tokkdor Prokktorile9. november 2017, 15:14
Kallis kirjutaja! Kõik on nii jube targad seni, kuni endal on vaja vähi taltsutamiseks mingi ravi valida, sest kaalul on kas elu või surm. Nii lihtne on kusagilt maha kopeerida kellegi kirjapandud jutt, arvud, protsendid vähi- ,kiiritus- ja keemiaravist ja tunda end koletumalt tähtsa ja targana. Aga...Tänapäeva vähkidel on vormid, mis arenevad kiiresti ja on pahaloomulised ning ei anna mitte mingeid tundemärke. Ja nii tulebki arstidel tõdeda, et inimene on otsast otsani vähki täis. Olen olnud üks nendest õnnetutest patsientidest. Operatsioonile lisaks oli valida keemia ja kiiritusravi. Olen teinud läbi keemiaravi, mis minu suurele kasvajale mõjus nii positiivselt, et kasvaja taandus olematuks. Tõsi, keemiaravi on üks raskemaid katsumusi, mida ei soovi vaenlaselegi, kui see olemas oleks. Pean keemiaravile tänulik olema, sest ta tappis minu kasvaja. Loomulikult hävitas ta teatud ajaks mu sees kasulikud ja kahjulikud asjad, immuunsuse. Need aegamööda taastuvad. Kui sa pead valima mitmest halvast parima, et ellu jääda. Teate, ma elan, kaifin elu, naudin ja oskan hinnata pisiasju, mis minu jaoks on eksisteerimise mõttes suuured ja väga tähtsad asjad. Teate mis tunne on peale seda kõike teha hommikuti silmad lahti ja tunda heameelt, et ELAD. Teate, millised imeinimesed meie haiglates töötavad? Superinimesed, alates arstidest, medõdedest ja lõpetades sanitaride ja supijagajateni. Loomulikult on nii, et kõigile keemia- ja kiiritusravi ei sobi, kuid kuni paremat pole vähi raviks saada või välja mõedud, siis pead sa ju valima mitmest halvast parima ja lootma ning uskuma ja mitte alla andma. Pead tahtma elada, kuid samas ka olema valmis surmaks. Ma loodan, kallis kirjutaja ja teisedki kritiseerijad, et te kunagi ei peaks vähiga silmitsi seisma ja kui see siiki juhtub, siis olen valmis enda kogemust jagama, toetama vaimselt. Teate, et väga tähtis on tugev tagala ja toetajaskond ja positiivsus? Head tervist!
Tokkdor Prokktor 9. november 2017, 21:01
Täiesti läbipaistev ja mõttetu maditsiiniPR hala - ma tean sellest tõvest, keemiast, kiiritusest rohkem kui sinusugune oletada võiks. Ja tegu ei ole millegi tõsisega, kui just meditsiin kõrvale jätta. Olen aidanud terveneda väga mitmetel väga lihtsate vahenditega ja keemia see küll ei ole. Jäta oma medit siini mö ga kellelgi teisele ja ära aja sellist jura teemal, kus sinul isiklikult puuduvad absoluutselt kõik eeldused midagi teada või osata. Ela oma job u elu edasi ja teiste pärast ära muretse - pa rasiit.
Maamiis9. november 2017, 11:08
Lastel vähemalt haigekassa kindlustus olemas Täiskasvanud inimese kuulutavad Seksuaaltervise Kliiniku "tohtrid" töövõimeliseks.Kui ta siis tööd teha ei jõua ja aktiivsusnõuet ka ei suuda täita ongi ravikindlustusest ilma!
Joosu 9. november 2017, 11:01
Hüpake rongilt maha ja näete et raha polegi vaja elamiseks.Jätke majad orjadele las orjavad maju.Kes korra vaba olnud ei taha iialgi enam ori olla.Arbeit macht Frei.Miljonid tulevad ka iseenesest.raha vedeleb maas, korjake ainult üles.See 10-20000.- Eurot leiab igaüks kes vähegi mõelda viitsib.Aga kellegi ori olla on lihtsam, pole vaja mõelda.
Kuhu lähevad nemad läheme me kõik9. november 2017, 10:49
Lohutaja kelle palk on samuti suur! See kas temal vähihaigete vastu sooja ja külma on on sama super "meie teeme meie võitleme ja meie teame!" Sina tööline ja tööandja maksa aga sotsiaalmakseid! Ei ole isegi vähki sunute memorandum mälestus märki. Et me lasime neil kõigil surra kuna ei ole meil raha nende elupäästmiseks vaid juhtide palkamiseks!
Tänu9. november 2017, 09:00
Aitäh tänuväärse töö eest!
Progress8. november 2017, 23:29
Poole sajandi eest oli meil vähk ikka vanemate, harvemini keskealiste inimeste haigus. Lapsed ja noorukid haigestusid sellesse aga väga harva.
Aga praegu on meil rämpstoidud, e-ained, hormoonidega nuumatud liha- ja piimaloomad. GMO põllukultuurid ning loomasöödad, hulgaliselt ravimeid ja kahtlasi toidulisandeid, kodukeemiat, farmaatsiat, mõnuaineid, kiirgussaastatust ja muud taolist. Edu tehnilises progressis!
!8. november 2017, 23:33
Pluss veel saastatud õhk, mida hingame ning vesi, mida me joome. Ning osooniaugud ja sellest tingitud kõrgem ultraviolettkiirgus. Istuv eluviis ja muudki.
Kustkohast siis need terved lapsed tulema peaksid?
ultra9. november 2017, 10:41
Ultraviolettkiirgus on ärimüüt. Päikesekaitsekreemid on väga ohtllikud ja suur D-vitamiini puudus, kuna taevasodimisest tingitud õige valgus ei jõua meieni. Need faktid ja materjalid hea otsimise korral kõik saadaval, peab ainult väheke süvenema.
RAA8. november 2017, 22:22
Kirjutasin lühidalt ümber telekas nähtu.Ja minu kommentaar ei sobinud avaldada.Õhtuleht peaks siis TCL kanali ka ära keelama
Professor 8. november 2017, 19:01
Paranevad ainult need kes joovad kurkumat piimaga ja söövad päevas kilo Brokkolit.Sorry et arstidelt töö ära võtan.
Pisar tuleb silma,8. november 2017, 17:19
sest keegi ei räägi, miks mõned lapsed ja noored haigestuvad vähki.
See8. november 2017, 16:39
See on kõige jõhkram äri! Kahjuks! Aga paljud juba teavad, väga paljud ja on paranenud, ilma, et nad seda äri toetanud on!
Tuleb tuleb8. november 2017, 15:17
Eriti,kui Haigekassal pole ravimeid ja soovi haigeid aidata,Eesti elu
9. november 2017, 10:46
Haigekassa rahad on maha prassitud, keda huvitab haige laps!?