"Svingerites" lõid kaasa Eesti tippnäitlejad Jan Uuspõld, Elina Reinold, Ago Anderson, Elina Purde, Jekaterina Novosjolova, Sten Karpov ja Ivo UukkiviVideo: Erlend Staub
Inimesed
10. november 2017, 15:26

Eesti kinodesse on jõudnud suhtekmöödia "Svingerid"

VIDEO | Ago Anderson tegi enda arvates tragöödiat, aga välja kukkus komöödia (6)

Meie kinolinadele on jõudnud hoogne komöödia "Svingerid". Kui te veel ei tea või olete jõudnud juba unustada, mis imeloom see „Svingerid“ on, siis tegu on pikantse suhtekomöödiaga, kus löövad kaasa sellised Eesti tippnäitlejad nagu Jan Uuspõld, Elina Reinold, Ago Anderson, Elina Purde, Jekaterina Novosjolova, Sten Karpov ja Ivo Uukkivi. 

Meie napsasime peale filmi esilinastust kuuerevääri äärest kinni näitleja Ago Andersonil, et uurida kuidas Läti-Eesti filmitegijate koostöö sujus ja kuidas mees ise oma rollisooritusega rahule jäi. 

Ago: Pean ausalt üles tunnistama, et läksin filmi tegema selges usus, et tegu on suhtetragöödiaga. Alles võtete ajal, kui tegemiseks läks, siis sain aru, et tegu on naljafilmiga. Režissöör lihtsalt otsustas nii ja kõik. Ise oleksin soovinud, et see lugu oleks traagilsem olnud. Ka komöödia peab tegema traagilises võtmes. Aga täna filmi vaadates sain aru, et oleks veel rohkem võinud üle võlli panna. 

Ago, kuidas ikkagi head komöödiat teha?

Ma ei saa seda valemit ära rääkida, sest muidu õpiks kõik selle selgeks ja võtaks mul leiva ära. 

Jäid sa oma sooritusega filmis rahule?

Õnneks mul on enesekriitika täitsa olemas. Mitme koha peal oli ikka tunne, et ai, seal oleks pidanud hoopis nii tegema ja selle teise koha peal hoopis naa ja... Mul tuleb ilmselt seda filmi ükskord veel vaadata ja pisut rahulikumas seltskonnas, kui esikal. Aga õnneks rahvas naeris ja oli filmi vaadates õnnelik, seega on eesmärk täidetud!

Kas sina oleksid Eestis mõne paarikesega svingima?

Jaa!

Vaata meeleolukat videot Agoga!