Foto: Wavebreakmedia ltd
Mitmesugust
19. november 2017, 17:39

12 välditavat meigiga seotud viga

Kuigi vigade tegemine on inimlik, saad levinumaid jumestusapse hõlpsasti ära hoida ning kindlustada nii kauni ja veatu tulemuse.

1. Jumestusvahendite hoidmine vannitoas

Tundub loogiline hoida jumestusvahendeid vannitoas, kuna see on peamine sättimise ja mukkimise koht. Paraku muutuvad need seal bakteritele vastuvõtlikumaks. Niiskus on bakterite parim sõber, seega on soovitatav hoiustada oma meigipintsleid jm tooteid kuivas ning jahedas keskkonnas, ennetamaks nende riknemist ja bakterite levikut näole.

2. Meigiga magamine

Kõigil on olnud õhtuid, kui lihtsalt ei jaksa nägu pesta ja tahaks kohe voodisse sukelduda. Meigiga magamine on aga üks halvemaid asju, mida oma nahale teha saad. Jumestusega magamine ummistab poore ja muudab naha kuivaks. Võta mõni minut meigi eemaldamiseks ja oma näohooldustoodete pealekandmiseks.

3. Valet värvi jumestuskreem

Seda on ilmselt kõigil ette tulnud. Õige tooni leidmiseks kanna lõuajoonele kahte tooni jumestuskreemi. Vali katsetamiseks värvid, mis tunduvad sinu nahatooniga sarnased, ja mine päevavalguse kätte. Toon, mis sulandub nahaga kõige sujuvamalt, ongi parim valik. Kaupluste lambid võivad tihti jätta toonist vale mulje. Ära testi jumestuskreemi käeseljal, käed on tavaliselt ülejäänud kehaga võrreldes teist värvi.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse