Foto: PantherMedia / Scanpix
Meeled
22. november 2017, 17:20

Neli nippi, mis aitavad kohe pärast ärkamist head tuju saavutada (4)

Neid, kes hommikul särava ja rõõmsana voodist tõusevad, on väga vähe. Kuid hommikuse rõõmu nimel tasub pingutada, sest just ärkamisaegne aeg määrab ära ka kogu ülejäänud päeva tuju.

Sestap soovitab portaal Well and Good muuta oma hommikusi harjumusi - siin väljatoodud tõstavad kiirelt tuju, annavad päevale hea stardi ning muudavad ka kogu ellusuhtumist positiivsemaks.

Ja kui kõki nippe korraga ellu viia ei jõua, alusta ükshaaval...

Ära näpi telefoni. Ära hakka hommikul esimese asjana telefoni näppima. Vaata hoopis tõusvat päikest, paita kallimat või lemmiklooma või kirjuta päevikut - need tegevused aitavad sul kõik vaimset tasakaalu ja rahulolu saavutada.

Joo midagi tervislikku. Soovitus hommikuti sidrunivett juua on seega igati omal kohal - see aitab veresuhkurt tasakaalustada ning on kasuks ka seedimisele.

Tee voodi ära. Voodi ärategemine sümboliseerib uue päeva alustamist ning pikemas plaanis mõjub see vaimsele olemisele hästi. Lisaks rahustab korras tuba sind ka alateadlikult.

Süüta lõhnaküünal. Mõnusa lõhnaga küünal mõnub aroomiteraapiliselt ning aitab sul hommikust vaikust ja rahu veel enam nautida.