Weekend Festival PärnusFoto: Jörgen Norkroos
Inimesed
27. november 2017, 13:24

SAHINAD: 2018. aasta Weekend Festival Baltic toimub Tallinnas? (77)

Õhtulehe toimetusse on mitmest nurgast jõudnud kuuldused, et ülipopulaarne elektroonilise muusika festival Weekend, mis seni toimunud Pärnu rannas, kolib tuleval aastal pealinna.

Weekend on juba mitmel aastal toonud Pärnu randa kümneid tuhandeid tantsumuusikasõpru, kes pool nädalat suvepealinnas suurt pidu pidanud. festivalil on üles astunud mitmed oma ala tipud, kes just muusikapeo toimumise hetkel elektroonilise muusika maailma tipus olnud.

Möödunud aastal kolis Weekend Pärnu rannas pisut teise kohta, sest senises toimumiskohas pidi algama hotelli ehitus. Nüüd käivad aga kuulujutud, et uuel aastal tuleb suurfestival pealinlastele lausa koju kätte ning saab toimuma Tallinnas.

Õhtuleht võttis ühendust festivali Eesti pressibossi Gunnar Viesega, kes uudist ei kinnita ega ka ümber lükka. "Kommenteerin seda teemat 11. detsembril," jääb ta salapäraseks, kuid annab teada, et peagi on sel teemal uudiseid oodata küll.

Jääme põnevusega ootama! 

Hea lugeja, mis sina arvad - millises Tallinna rannas võiks järgmine Weekend Festival aset leida? Anna oma eelistusest teada kommentaarides!