Meeled

Marilyn Kerro annab nõu: kuidas kaitsta end emotsionaalse läbipõlemise eest? (7)

LISA KOMMENTAAR

V29. november 2017, 20:54
Vihased kommentaarid ei vii kuhugile, samasugune inimene ja veel eestlane. Eriti veel naisterahvas ja mis huvitav, huvitavad paljud küsimused, mis viiks kasvõi inimsuhteid või riikidevahelisi suhteid edasi . See maagia värk on põnev, mis tase ainult inimesele antakse ja vist ikkagi niikaua kui pendel keerleb paremale, siis pole karta temaas midagi. Sama elutahe unistused, saada lapsi jne ühesugune. Mis edasi on juba natukene keerulisem, kes inimlapse enda tiiv alla võtab ja ka saagi kinni oma mõttejõus. Mis mind siiski paelub j on suur tahe ,meeletu arengutaseme juures on meisse pandud nii palju negatiivi, mis ei lase kellelgi tegeliult areneda kuhu me võiksime. Olgu ikkagi vist arusaadav , et arenguks on vaja inimesi ja inimsuhteid ,mis viiks meid arusaamiseni ,et maapind on meil kõigil looja poolt ühine . Edu selle loomisel ja hoidmise.
V-le30. november 2017, 14:36
sa oled ilmselt samasugune totu, kes ei saa millestki aru. Ega midagi teha pole, igaüks on omamoodi imelik, aga ühine nimetus sellistele on arengupeetus, ehk aitab arst. Ja kui arstist ka abi pole, eks siis tuleb elada omas mullis ja olla õnnelik, aga oma totrusi ei peaks kogu aeg kuulutama ja teistele peale pressima.
marilin29. november 2017, 17:29
sa oled venelane. mine tagasi venemaale.
Joss29. november 2017, 16:52
Ka mina annan nõu.Üks kohustuslik tiir Stuudios luua seljas.Sellega sa kinnitad,et oled nõid.
Kui seda ei suuda oled lihtsalt suli.Ja sind austavad petetud petturid.
Aitäh Marylin29. november 2017, 15:37
Arvan just samamoodi ja üritan sellest kõigest kinni hoida ,tumehallid ilmad ja vihmane suvi tgid oma töö. Aga hindan seda mis ja kes on minu elus kallid ja alles . Ja ikkagi aitäh Sulle.
kribu29. november 2017, 17:18
Said sharlatanilt head nõu,mine nüüd vii talle raha ka muidu kaeb sind ära.
kribule30. november 2017, 14:42
Sa oled tubli, nii tahtsin mina ka öelda nendele jo...budele, kes ei ole siiani aru saanud, et need šarlatanid on kõik ainult petised ja raha peale ahned. Mingeid heategusid ja inimeste aitamiseks nad ei ole suutelised. Aga lo....lid on need, kes usuvad selliseid ja maksavad ka veel selle eest, et neid loll...itatakse,