Uudised

Perearstid kinnitavad: HPV-vaktsiin on ohutu   (49)

LISA KOMMENTAAR

HPV toime30. november 2017, 19:59
HPV vaktsiin võib olla ohutu, kuid kas on mõistlik seda riigi poolt teha tütarlastele vanuses, mil pooled tüdrukud on juba alustanud seksuaalelu ehk neil on suure tõenäosusega viirus juba organismis? Tutvustada võiks mõjutegureid, millistel juhtudel on tõhusus (kaitse) vaktsineerimisel suurem.
marju30. november 2017, 18:19
Palun vaadake kõigepealt mõni aeg tagasi ETV2-s näidatud dokumentaali HPV-vaktsiini kohta (e.k. subtiitrid ka): Ravimid äri huvides (Medicine Under Influence, Prantsuse 2015) https://www.youtube.com/watch?v=KXK8OP5BqK4 Dokumentaalfilm vaktsiinimüügi ebaeetilisusest ja korruptsioonist ravimiäris. Bernard Dalbergue on töötanud 20 aastat farmaatsiafirmades ja teab neist kõike, mis teadmist väärib. Hiljuti otsustas ta sellest valede ja pooltõdede maailmast lahkuda ning paljastada oma endise tööandja, Ameerika ravimikompanii Merck telgitagused, kus kasumi nimel ollakse valmis miljonite inimeste elu ohtu seadma.
30. november 2017, 17:57
perearstid on ravimifirmade palgal ja seega on nende arvamus ebaobjektiivne.
rob30. november 2017, 17:31
keegi oleks nagu tanki lükatud. Kuidas saab keegi perearst seda väita, millest ta ei tea piltlikult öeldes mitte midagi. Kas ta on teinud mingi uurimistöö selle vaktsiini kohta. Kui ta ise kinnisilmi usub kõike, siis on see tema isiklik asi, aga miks ajakirjanduses sõna võtta. Millegipärast targemad arstid hoiavad suu kinni. Soomes mõned aastad tagasi seostati vakstiini mõju autismiga ametlikul tasandil, perearst võiks lugeda midagi selle kohta.
Oli30. november 2017, 14:39
küll alles nõukaaeg,kui kõikidele rasedatele tehti kohustuslikus korras 3 seljasüsti stafülokoki kaitseks,aga suures sünnitusmajas noored emad ja beebid vaevlesid mädapisikute käes,kellel õmblused,kellel rinnad,beebidel mädased lööbed.Sain isegi mädase rinnapõletiku ja briljantrohelise beebi.Järgmise lapse puhul vaktsineerimist ei olnud ja jäime terveks.Minu pojale tehti sünnitusmajas tuberkuloosivaktsiini ja3.elukuul avastasime sama poolse kaenla all moodustise,mis järjest kosus ja lõpuks kirurgiliselt eemaldati,kuna oli oht,et võib lõhkeda.Tervelt 4aastat olime tubdispanseris arvel ja laps pidi ravimeid võtma.Tol ajal ei arutatud neid asju avalikult,uskusime kõike heas lootuses,aga kogemus sunnib mõtlema küll.
kõik kaasaegse koolitusega arstid30. november 2017, 13:54
Sugulisel Teel Levivate Infektsioonide Eesti Ühing
Eesti Naistearstide Selts
Eesti Kolposkoopia Ühing
Eesti Infektsioonhaiguste Selts
Eesti Onkoloogide Selts
XD30. november 2017, 10:19
Kas nõrgenenud või puuduliku immunsusega inimese süstimise tagajärjel ei teki immunsust ning inimesest saab viiruse kandja ja levitaja? Andmeid vaktsiini sisaldusest: http://www.vaktsineeri.ee/immuniseerimiskava-vaktsiinid.html
30. november 2017, 10:09
Kinnitavad. Muidugi nad kinnitavad. Olete allakirjutanud sellele lepingule, et perearstil pole vastutust teie tervise ees, nagu ka selle ees kuidas ja kas tema kirjutatud ravi teile mõjub. Teie oma vastutus on teie tervis lõpkokkuvõttes.
djaval30. november 2017, 10:03
Eesti Perearstide Selts kinnitab, et inimese papilloomviiruse (HPV) vastane vaktsineerimine on tõenduspõhine ja ohutu…
Millel põhineb selline väljaütlemine? Usul. Samasugusel usul nagu usk jumalasse kes pani jalutud käima ja tegi pimedad nägijateks, samasugusel usul nagu mõned usuvad lapikusse maase, samal usul nagu teised usuvad ,et maa on ümmargune jne. Kui paljud võivad öelda, et nad ise on näinud seda oma silmaga millesse nad usuvad…? Kui paljud perearstid ise on viibinud reaalselt selliste uuringute juures ja on reaalselt näinud uuringute algseid materjale, mitte neid mis on redigeeritud turundamiseks sobivaiks??? Ei taha väita, et vaktsineerimine on täielikult pettus, alguses kindlasti oligi vaktsineerimine see milleks teda nimetati aga mingist hetkest saadi aru, et see on ka tõeline kullaauk. Mida kõike on läbi vaktsineerimise võimalik kontrollida… Pole ju ka saladus, et läbi aegade on vaktsineerimisega kaasas käinud ka vaktsineerimisega levitatud haigused ja ka surmad (vaktsiinide koostises kasutatud algkomponendid pole olnud piisavalt kontrollitud). Paraku on aga vaktsineerimisega asjad läinud juba niikaugele, et vaktsineerimise nime all sooritatakse inimestega juba palju muid asju kui tervise eest hoolitsemine. Aeg ajalt ilmub internetti sellised artikleid (mis peagi kõigevägevama tahtel ära kutsutakse), milles on juttu mida teadlased on juba suutnud võimalikuks muuta. Nagu näiteks populatsioonikontroll ehk siis mingi liigi sigimisvõime kontroll, küll oli see artikkel hiirte näitel aga oskused on olemas ja miks mitte seda kasutada seda meie ülerahvastuvas maailmas… Samuti need vaktsineerimiskavad mida tahetakse (mitmel pool maailmas juba) seaduse jõuga inimestele peale suruda ja mille üks (vandenõuteoreetiline) põhjus on tagada ravimifirmadele jätkusuutlik sissetulek sellega, et inimese immuunsüsteem rikutakse ära ja ta pole võimeline normaalselt funktsioneerima ilma pideva meditsiinilise toeta. Jõudes tagasi usu juurde. Meditsiinitöötajad on hoolimata valitud erialast ikkagi tavalised inimesed kõigi oma uskude ja hirmudega. Nagu me kõik valime mida või keda uskuda nii ka arstid. Paraku võimendab meditsiinitöötajate usku ravimifirmade raha mis on päris tõsine argument usu kaitseks. Ja kui siis mõni arst julgeb pisut laiemalt ringi vaadata on ta kohe soodatohter ja mida iganes veel.
inimene30. november 2017, 09:09
õnneks minu perearst...
jepp30. november 2017, 07:54
Maailma rikkaimad, nn eliit, teadmatute poolt palavalt armastatud inimesed, on jäädvustatud kaadritel ja videotes täiesti selgelt rääkinud, kuidas vaktsiinide abil on võimalik rahvaarvu piirata-kahandada! Kas seda on võimalik eirata? Isegi teadlastel? See, et nüüd minnakse järk-järgult tütarlaste kallale üle kogu maailma, on üks kuratlikeim viis piirata paljunemist, muuta järglaste kandjad võimetuteks.
HeH30. november 2017, 07:31
vaadataku neid HPV vaktsiini ohvrite lugusid ja kiregu siis edasi
https://www.youtube.com/results?search_query=vaxxed+stories
Udo Türilt.30. november 2017, 05:47
Parem valitsegu siiski looduslik valik. Kes sureb ja kes elab!
jepp30. november 2017, 07:51
Looduslik valik on loomulik protsess, mitte sihilik mürgitamine! Kõige tugevamgi isend sureb, kui seda provotseeritakse ebaloomulikul moel.
jepp30. november 2017, 07:52
Aih, Udo Türilt, vabandust, sain esialgu hoopis teistmoodi sellest mõttest aru - tekkis mulje, et suhtud sedasi vaktsineeritutesse.
99930. november 2017, 05:42
Kuidas on seda võimalik inimesele perearsti poolt tõestada? Aga kui ma ei usu! Järelikult võtab sellisel juhul endale täieliku vastutuse perearst.
vaat mis30. november 2017, 03:13
viis kuuest teadlasest kinnitavad, et vene rulett on täiesti ohutu :D
tibu30. november 2017, 01:02
no mitte kohe ei usu seda juttu, sest ükski vaktsiin pole ohutu...
Faki Näpp29. november 2017, 23:36
Tarbige ja süstige omale iga aasta uusi vaktsiine, mis te lärmate. Igaüks otsustab ja vastutab ise tagajärgede eest.
seda küll30. november 2017, 03:25
Aga probleem on selles, et need kes seda ei tee, muutuvad riskiks nende jaoks, kes on vaktsineerinud.
Osades kohtades on asi nii hull, et nad ei saa lasta lapsel minna kooli, kui ta pole vaktsineeritud, sest ta on ohuks teistele lastele.
No kuidas...30. november 2017, 07:30
Kuidas saab vaktsineeritud lapsi miski ohustada? Vaktsiin ju kaitseb, miks me muidu neist süstida laseksime? Ja HPV vaktsiini puudumisel tasub tõesti koolist koju jätta, seal on kõige suurem risk seda viirust endale hankida.
Maimu30. november 2017, 16:55
Miks ohustab, kui ta on vaksineeritud. Sellist laste ei peaks enam miski ohustama, miks muidu süst teha?
to shirashikkur 30. november 2017, 03:19
Ägedad lehed aga ükski leht ei anna sulle teadusliku poolt. Collective evolution on sul hädaldav ema kes tahab süüdlast. vaccineimpact.com on lihtsalt lambad kes usuvad pseudoteadust ja mercola leht on kuulus enda "toidulisandite" müümise poolest, et saaks veel rumalaid enda tooteid ostma.
29. november 2017, 19:50
aga meie perearstid ju möönavad nii ,nad prognoosivad ravimite toimet ja kui ära sured siis ostus prsognoos ennatlikuks ja mis sest võtame uue prognoosi ja jälle prognoosime -Ratas
Unesco29. november 2017, 18:55
ajakiri Curier, 1991
Ma.ailmas on ligi 9 miljardit inimest. Kui teeme vägahead koo.stööd uute va.ktsiinide, ter.vishoiuga, rep.roduktiivsete ter.viseteenustegaa-võ.ime seda ka.handada 10-15% /Billl Gates/
Mida Gates tegelikult ütles:30. november 2017, 02:04
Meditsiin (sh. vaktsineerimine) parandab oluliselt elu kvaliteeti ning elatustaset. Kõrgema elatustasemega piirkondades sünnitavad naised vähem.
https://debunkingdenialism.com/2013/08/05/bill-gates-vaccines-and-human-depopulation/
Sama teeb ka haridustaseme, eriti naiste haridustasem tõus.
Funktsionaalne lugemisoskus tuleb alati kasuks.
Konspiratsioonidesse uskumine on geneetiliselt soositud. Sellest jagusaamiseks on vaja pisut vaeva näha. Haridus aitab.
loe kui oskad30. november 2017, 20:10
1972 WHO Bulletin 47, Nr 2 Memoranda #1 ja #2
kuni 29. november 2017, 18:47
ma.aim on ylerahvastatud, siis se.lle vä.hendamise hu.vides ei ole ykski vakts. ohutu.
WHO 1972 bulletin #1 ja #2
muki30. november 2017, 09:18
Pigem on nii, et vaktsineerimisvastased, kes on ühtlasi ka tänapäeva meditsiini vastased, teevad kõik endast oleneva, maailma rahvastiku vähendamiseks.
oh Muki30. november 2017, 18:00
Kus sa olid,kui jagati m...
Me.mor.andum30. november 2017, 20:04
1972 W h o Bulleti 47, Nr 2 Memoranda #1 ja #2.
Virus-associated immunpathology
Veel Annamannale29. november 2017, 17:41
Kuidas saab sinu vaktsineeritud lapsele, kes peaks ju immuunne olema, teha kahju keegi, kes ei ole vaktsineeritud? Kas sa siis ikkagi ei usu vaktsiinide tõhususse?
29. november 2017, 17:33
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
B30. november 2017, 09:38
Jah, muidugi saavad, meil ju sõidavadki perearstid kõik Maseratidega ringi!!!
C30. november 2017, 18:07
Nii,nagu kõikidest poliitikutest ei tule peaministrit, ei sõida kõik arstid ka Maseratiga. Ainult kõige usaldusväärsemad pätid pääsevad Maserati rooli.
Dok29. november 2017, 17:29
Soovitan vaadata-Dokumentaalfilm vaktsiinimüügi ebaeetilisusest ja korruptsioonist ravimiäris: https://www.youtube.com/watch?v=KXK8OP5BqK4
@29. november 2017, 17:15
Ega need perearstid vastupidist ei tohigi ju kinnitada.
Annamanna29. november 2017, 16:38
Jah, vahel harva juhtub, et vaktsiinil on halvad/pikaajalised kõrvalmõjud, aga enne vaktsiine surid inimesed haigustesse tuhandete, sadade tuhandete kaupa! Mina ei taha, et minu (-teatud haiguse vastu vaktsineerimise jaoks veel liiga noor-) laps mingi jobu lapsevanema otsuste tõttu haigestuks ja sureks!
Annamannale29. november 2017, 17:27
Vaktsineerimisest saadav immuunsus ei ole sageli eluaegne. Kui soovid paanitseda, siis mõtle, kui ohtlikud on sinu lapsele tema vanavanemad, kellel vaktsiinidest saadud immuunsus läbi. Lisaks - ka sa ise võid olla ohtlik, sest mõnedel inimestel ei teki ka vaktsineerimise järgselt immuunsust. Mõne vaktsiini puhul on selliste inimeste protsent väga suur. Kui HPV vaktsiin jääb teistel tegemata, siis see sinu väikest last küll ei ohusta. Loodetavasti ei ole see tulevikus sinu laps, kellel vaktsiinidest tervisekahjustused tekivad.
29. november 2017, 16:34
Ükski vaktsiin ei ole 100% ohutu.
matsu29. november 2017, 19:10
Ükski haigus pole 100% ohutu. Ükski ravim pole 100% ohutu. Ükski söök pole 100% ohutu. Hingamine pole 100% ohutu.
Küsimus pole selles, kas äkki kellalgi ei või see mõnda tüsistust esile kutsuda, vaid selles, kui paljud jäävad tänu vaktsineerimisele haigestumata.
Tatsu29. november 2017, 20:37
Jutt käib HPV vaktsiinist. Soovitan enne ähkima hakkamist lugeda Pille Ilvese palvet hr. Ossinovskile seoses selle vaktsiini tasuta jagamisega järgmisel aastal.
oh ja29. november 2017, 20:57
keegi vaktsineerimise propageerijatest peaks võtma materiaalse vastutuse vaktsineerimise tagajärjel tervisekahjustuse tekkimiste korral aga käesoleva ajani imelikul kombel seda keegi teha ei taha. Ilmselt näib, et tegemist pole tervisele kasuliku ja ohutu vaktsiiniga kuna tüsistuste võimalikust on tunnistanud isegi propageerijad
matsu29. november 2017, 22:05
Tagurlased tahavad ainult halba inimkonnale.