Jason MomoaFoto: VIDA PRESS
Treenimine
4. detsember 2017, 11:50

KUIDAS TREENIB AQUAMAN: Jason Momoa režiim ongi kui ehedal superkangelasel

„Troonide mängus“ kujutas näitleja Jason Momoa khaal Drogot ja jäi oma lihaselise 193-sentimeetrise koguga kahtlemata paljudele silma. Lihased ja tätoveeringud – sellise tüübiga ei tahaks baarikakluses vastakuti sattuda. Kui lisada juurde veel Aquamani treeningrežiim, siis ongi tegu ühe ehtsa superinimesega.

Hiljuti andis Momoa intervjuu väljaandele Muscle and Strength ning valgustas seal, milline nägi välja tema trenn „Õigluse liiga“ võtete eel ja ajal – ning aasta pärast linastuva sooloetteaste „Aquaman“ eel.

„Mõnikord on lihtsalt väga raske trenni teha,“ pihtis ta. „See on üksluine ja sa takerdud rutiini. Ma tüdin, niisiis teen palju rohkem poksi, surfamist, ronimist – teen neid asju, mida armastan teha siis, kui ma rolli jaoks ei treeni. Kui pean muutma oma kehatüüpi, siis teeme lihtsalt vahetust. Suuruse jaoks palju rohkem raskuste tõstmist ja lihaste piiritlemiseks rohkem kardiotrenni.“

Väljaanne palus mehel lähemalt selgitada oma treeningkava. Selgus, et mees harrastab AR-7 (Accelerated Results 7) režiimi, mille töötas välja tema eratreener Eric Laciste. See kogu keha treenimiseks loodud kava kujutab endast kombinatsiooni vähestest kordustest, väikestest raskustest ja lühikestest pausidest. Tempo on aga kiire ja trenni tehakse mitu korda päevas.  

Kui sa pole Momoa’d juhtunud ekraanil nägema, siis saad temast ülevaate allolevast „Õigluse liiga“ treilerist, mis pühendatud just Aquamanile.