Aasta arst 2016 Reet ToomingFoto: Jörgen Norkroos
Uudised
11. detsember 2017, 09:51

Aasta arsti valitakse juba 16. korda!

Aita valida tänavust aasta arsti! (6)

SA Eesti Tervise Fond ning meditsiiniuudiste portaal www.arst.ee kutsuvad patsiente valima aasta arsti 2017. Tänavu valitakse aasta arst juba 16. korda.

„Mul on hea meel, et saame igal aastal nii palju positiivset tagasisidet, kui korraldame aasta arsti valimist – see näitab, et meie arstid teevad head tööd ning kiitvad kommentaarid annavad indu juurde,“ lausus SA Eesti Tervise Fondi juhataja Eero Merilind. „Ühtlasi on auhind olnud suureks tunnustuseks valitud arstile – paljudele neist on tulnud auhind enda jaoks ootamatult, mis tähendab, et meie arstid ei oska tihti hinnata seda, kui väärtuslikud nad tegelikult oma kogukonna jaoks on.“

„Arstitöö on selline, kus iga päev tuleb väga palju anda – arstil peab olema sisemine kutsumus aidata, eeldamata, et ta peab selle eest ka midagi tagasi saama. Kui tunnete, et tahate oma arstile ka midagi vastu anda hea töö eest, siis oma kiidusõnad saab kirja panna siin või saata posti teel Eesti Tervise Fondile,“ sõnas Eero Merilind.

SA Eesti Tervise Fondi postiaadress on Pärnu mnt 289-1, Tallinn 11621. Kandidaate saab esitada kuni 28. detsembrini. Esitatud kandidaatide hulgast teeb otsuse žürii, kuhu kuuluvad perearst Eero Merilind, Põhja-Eesti regionaalhaigla kardioloogiakeskuse teadusjuht professor Margus Viigimaa, sotsiaalkaitseminister Kaia Iva ning terviseteadlane Anu Kasmel.