Jennifer LopezFoto: Vida Press
Hea nõu
12. detsember 2017, 15:50

NIPID FILMISTAARIDELT: kuidas püsida elu parimas vormis?

Hollywoodi staaride hea vorm teeb kadedaks. Kas sa aga tead, et nende kauni välimuse taga ei ole mitte vaid head geenid, vaid ka lihtsad igapäevased nipid? Siin on välja toodud mõned neist.

Jennifer Lopez on veendunud, et naha hoiab noore ja säravana loobumine alkoholist, kohvist ja sigarettidest, kirjutab Good Housekeeping.

Jennifer Lopez Foto: Vida Press

Jennifer Aniston on suur joogasõber ning toitub tervislikult, ta teeb sageli ise süüa. Tema üks nipp on näiteks lasanjes pasta asemel köögivilju kasutada.

Jennifer Aniston Foto: Vida Press

Cindy Crawford peab hommikusööki päeva tähtsaimaks toidukorraks. Lisaks vitamiinirohkele toidule joob siis ka alati tassi rohelist teed ja proteiinismuutit.

Cindy Crawford Foto: Vida Press

Reese Witherspoon sööb igapäevaselt juurvilju ja proteiinirikkaid toite, kaloririkkaid hõrgutisi ampsab ta vaid pidupäevadel.

Reese Witherspoon Foto: Vida Press

Halle Berry peab diabeetikuna oma tervist eriti hoolega jälgima. Ta eelistab alati juurviljadest tehtud toitu.

Halle Berry Foto: Vida Press

Julia Roberts sööb vähem süsivesikuid, rohkem juur- ja teravilju. Ta kasutab parimate valikute tegmiseks tervisenõustaja abi.

Julia Roberts Foto: Vida Press

Nicole Kidman ei usu, et toiduga piiramine head teeb ning sestap on ta oma elu reegliks teinud 80:20 süsteemi. See tähendab, et 80% tema toidust on tervislik, 20% lubab ta endale ka kõike, mida hing ihkab.

Nicole Kidman Foto: Vida Press