Uudised

Uudne tervisekindlustus aitab tasuda tasulise eriarsti kulusid (5)

LISA KOMMENTAAR

pensionär15. detsember 2017, 11:37
See oleks muidugi väärt asi. Mul on näiteks probleem silmaarstile pääsemisega. Võtsin kusagil suvelõpus numbri, sain oktoobri lõpuks. Aga arst jäi haigeks, vastuvõttu ei toiunud. Isegi uut numbrit praegu ei saa. Öeldi, et helista jaanuari algul, siis võtame ehk järjekorda. Aga kui võetaksegi, millal siis ükskord arsti ette saaks?
Kahjuks käib uus kindlustus vaid töötajate kohta. Ja sedagi vaid siis, kui peremees suvatseb oma töörügajale kindlustuse tellida. Aga võib ka mitte, võib ka kokku hoida jaise näiteks hoopis perega lõunamaa saartel talvepuhkust eelistada.
Aga kelle asi on mingi pensionär? Taas tööle mina, et siis ehk uus peremees kindlustab? Kahtlane lootus. Pole enam tööorjaks sobiv, tervis juba läbi. Sain juba mitu aastat enne pensioniiga ülemuselt kinga. Et haige ning raske puudega. Ja koha peale võeti uus, noor ning terve.
Naine14. detsember 2017, 10:09
Juba ammu oleks pidanud selle peale mõtlema. Ka eraisikuna oleks nõus sellist kindlustust hankima. Kuna meie haigekassa ei ole võimeline enam midagi korda saatma. Kuna ise olen krooniline haige siis kindlustust mulle enam ei tehtaks aga õnnetus ei hüüa tulles seeda kellel veel tervist on tehku kindlasti ära.
no siis14. detsember 2017, 09:53
hakkavad need eriarsti järjekorrad olema aasta.
Sergo14. detsember 2017, 09:40
Oluline teema mille peale tööandjad kindlasti rohkem mõtlema hakkavad...
tööandja14. detsember 2017, 11:50
Tore, nüüd saan kõik pereliikmed firma rahaga terveks ravida.