Foto: PantherMedia / Scanpix
Sisuturundus
18. detsember 2017, 16:25

Kuidas saada ilus nahk?

Valge savi - tee portselanist naha juurde. Mis on valge savi ja maskide kasutamise eelised ning millal ja kui sageli kasutada?

Õrn ja ilus nahk on iga naise unistus, kuid selleks, et veatut väimust saavutada, tuleks kasutada täiendavaid kosmeetikatooteid. Kuigi kipume tõenäoliselt valima turu populaarsemaid tooteid, tasub siiski kaaluda ka looduslike toodete seast oma lemmiku otsimist. Üks neist on valge savi - millised on selle toote eelised?

Seda tüüpi savi on üks kõige populaarsemaid ja kõige sagedamini kasutatavaid kosmeetikaid, tuntud ka kaoliini nime all. Tänu sellele muutub nahk palju elastsemaks ja pehmemaks. Regulaarsel kasutamisel on märgata peagi positiivseid muutusi ning kaovad pikaajalised nahaprobleemid. Valge savi stimuleerib ka vereringet, suurendades naha hapnikutaset ja taastades kiiresti kahjustatud rakud.

Toode on täiesti ohutu ja sobib igat tüüpi nahale, isegi siis, kui nahk on eriti tundlik või kuiv. Valge savi eemaldab nahalt mustuse ja rasu ning taastab värskuse. Selles sisalduvad mineraalid toidavad nahka, niisutavad ja toonivad seda ning aja jooksul muutub nahk jälle ilusaks, nooruslikumaks ning naturaalselt säravamaks.

Valge saviga võib lisaks nahale hoolitseda ka juuste eest. See aitab taastada kahjustatud juuksed, stimuleerida nende kasvu ning võidelda kõõma vastu. Tegemist on vältimatu vahendiga juuksehoolduses. Lisaks sobib see tselluliidi vastu võitlemiseks, muutes naha palju siledamaks.

Valget savi tuleks peale kanda maskina ning pärast vastavat perioodi (tavaliselt 5-30 minutit, olenevalt naha piirkonnast) sooja veega maha loputada. Toodet on võimalik osta kaup24.ee e-poest ning soovi korral segada ka teiste looduslike vahenditega nagu mesi, sidrun või munavalge. Kasutades looduslikku valget savi muutub nahk ilusamaks juba lühikese aja jooksul. Oluline on jätkata selle toote regulaarset kasutamist, et saavutada nähtavaid ja püsivaid tulemusi. Soovitav on maski kasutada 2-3 korda nädalas, eelistatult õhtuti, kuna nahk on selleks ajaks kõige rohkem kurnatud. Valge savi ostmine ja kasutamine on väga lihtne, tulles edukalt toime pikaajaliste nahaprobleemidega ning andes Sinu nahale portselanist sära!