Terviseuudised

Vererõhuprobleemide korral võib koopiaravim tekitada kõrvaltoimeid (4)

LISA KOMMENTAAR

seda et19. detsember 2017, 14:12
Geneerilise ravimi tarvitamisest tingitud kõrvalmõjud ON rängad taluda; kuni anafülaktilise šoki, allergiate ja kasvõi psoriaasi esmatekkeni.
ÕNNEKS enamusel nende kasutajatel eriti palju terviseprobleeme ei teki.
huumor?19. detsember 2017, 12:19
Oo jaa, loomulikult. Kes seda kõige uuemat ja kõige kõrgema hinnaga ravimit ei tarbi, sureb kohe varsti ära. Ka Eestist voolab tohutu suur hulk haigekassa raha ravimifirmade taskusse, sest odavamad analoogid on "rahva tervise nimel" rangelt ära keelatud. Kusjuures- elavad ka neid "halbu" ravimeid tarbivad rahvad kenasti, pole ei massilist tõbedesse jäämist ega koolemist täheldatud...
hmm19. detsember 2017, 17:19
pagan seda teab. mulle on määratud micardis, alguses olid väga okei. siis mingi hetk läksin geneerilisele üle ja sääred hakkasid valutama. sai isegi reumatoloogi juures käidud, aga kõik olevat parimas korras. vbl magneesiumi, veepuudus? sai toidulaualt eemaldatud kohv, alkohol, aga midagi ei muutunud. igal hommikul ärgates on säärelihased nagu puust, kanged. ise kahtlustan ka geneerilise ravimi kõrvalmõju, äkki peaks minema originaalravimile tagasi, aga see maksab 10 eurot kuus ja soodustust enam pole. geneeriline maksab 3 eurot. suur vahe.
maali20. detsember 2017, 11:34
alati ei ole raha kõige tähtsam