Lisaks rahasummale kinkis Eesti Õdede Liit Põhja-Eesti Regionaalhaigla onkoloogia- ja hematoloogiakliinikule liidu liikmete ühisloominguna, elektroonilisi vahendeid kasutades, valminud maali „Südamest südamesse“. Pildil räägib selles Gerli Kiivet.Foto: Ann Vaida
Uudised
19. detsember 2017, 14:25

KOOS ON KERGEM: õdede liit toetab vähiravifondi 1500 euroga (1)

„Õed näevad igapäevaselt inimesi, kelle ravikulusid riiklik süsteem ei kata ning seetõttu otsustasime toetada algatust, mis võimaldab abivajajatel jätkata vajalikku ravi," selgitas Eesti õdede liidu president Anneli Kannus, miks otsustati vähihaigete toetuseks koguda 1500 eurot.

Täna andis Eesti õdede liidu asepresident Gerli Liivet vähiravifondi „Kingitud elu“ asutajale ja juhatuse liikmele Toivo Tänavsuule 1500 euro suuruse annetuse üle. 

"Õdede jaoks on kõige olulisem patsiendi  tervenemisele kaasa aitamine ja abi vajaduse märkamine. Empaatia  paneb panustama ka oma isikliku rahaga ning üheskoos on kergem,“ selgitas liidu president Anneli Kannus. 

„Vähiravifondi jaoks on iga annetus suur väärtus, sest sellega saame kinkida haigetele elupäevi. Eesti õdede liidu annetuse eest oleme tänulikud, kuid samuti on fondi jaoks oluline moraalne tugi tervishoiusüsteemi arvukaimate esindajate, õdede ja hooldustöötajate, poolt,“ rääkis vähiravifondi „Kingitud elu“ asutaja ja juhatuse liige Toivo Tänavsuu. 

Lisaks kinkis Eesti õdede liit Põhja-Eesti Regionaalhaigla onkoloogia- ja hematoloogiakliinikule liidu liikmete ühisloominguna elektroonilisi vahendeid kasutades valminud maali „Südamest südamesse“. Maal jääb kaunistama päevaravi patsientide ooteala.