Foto: PantherMedia/Scanpix
Keha
22. jaanuar 2018, 12:15

VALMISTA ISE: kaks lusikatäit imesiirupit päevas ja talje kahaneb märgavatalt! (14)

Vaid kaks supilusikatäit lihtsalt valmivat ja maitsvat siirupit iga päev ning vööümbermõõt kahaneb märkimisväärselt. Pöördumatult!

Kui kõhurasv juba kord on tekkinud, on sellega raske võidelda. Kuid valmista see siirup ja katseta seda – see vähendab söögiisu ning tänu sellele ei lase muutused end kaua oodata. Paljud naised on just tänu sellele retseptile suutnud vähendada oma talje ümbermõõtu märkimisväärselt üsna lühikese aja jooksul, kirjutab Healthy Food Star.

See siirup soodustab rasvade põletamist, kõrvaldab organismist liigse vee, parandab ajutegevust, mälu, kuulmist ja ka nägemist. Et siirupi kõik koostisosad on looduslikud, on see organismile ka üldises plaanis kasulik.

Ja mis kõige parem – seda siirupit tuleb ööpäevas võtta vaid kaks supilusikatäit.

Siirupi valmistamiseks vajad: kolm sidrunit, 130 grammi mädarõikajuurikat, umbes kolme sentimeetri pikkust ingverijuurt, kaks teelusikatäit kaneeli, kolm supilusikatäit mett.

Pane tükeldatud mädarõigas ja ingver blenderisse. Haki eelnevalt pestud sidrun väikesteks tükkideks, eemalda seemned ja pane see samuti blenderisse. Lisa maitseained. Sega korralikult läbi, pane segu klaaspurki ja säilita seda külmkapis.

Võta segust kaks supilusikatäit kaks korda päevas enne sööki kuu aja jooksul.