Mina ei tea mida nemad tänapäeval piimaga teevad aga korralik see jook ei ole . Nouka ajal kasutati ka pastöriseerimist ja ikka läks piim hapuks. Nuud, kui piim seisab kaua muutub mingiks ebamääraseks kibedaks lögaks. Maalt toodud korralik töötlemata piim läheb korralikuks hapupiimaks. suvel palavaga pole paremat kui keedetud värske kartul, heeringas ja korvale kruusitäis korralikku hapupiima.
Vabandage, aga, kas sellise jutuga on 20 aastat piimaeksperdina tegutsenud proua? Äsja lüpstud lehmapiima nimetatakse rõõskpiimaks, mille rasvaprotsent on üle 4. See, mis poes müüakse on juba töödeldud piim, sest paljudel tänapäeva noortel läheb põhi alt ära kui kasvõi klaasi rõõskpiima peaksid jooma. Poepiim ei mõju nii, kui just päris haige ei ole.
KOMMENTAARID (9)