Terviseuudised

Vaktsineerimisvastased saatsid koolidele anonüümkirja (54)

LISA KOMMENTAAR

vaktsineerimisega4. veebruar 2018, 21:10
onnii et mõtlesin võibolla seal on mingid paratamatud kõrvalmõjud või midagi aga kui foorumeid lugeda võib seal taga olla geneetiline manipuleerimine sooneutraalsus jne lapsepõlves hakkasi teadlikult vätima neid kui juba võimalik oli läksin lihtsalt koju see päev pärast teised näitasid oma paiseid
Kiku2. veebruar 2018, 22:35
Miks pidid naad saatma anonüümse kirja, kui nende teadmised sellest vaktsiinist on nii suured ja naad teavad mida see põhjustab. Eriti hea oleks kui see avalikkuse ette toodaks, et näidata tõestusmaterejale ja reaalseid tõestusi selle kohta. Paraku vaktsineerimise vastastel pole tõendeid , et üks või teine vaktsiin midagi põhjustab. See et mõnel inimesel tekib mingi väike kõrvalmõju pole eriti näitaja, sest igal ravimil on kõrvalmõjusid, mis avalduvad vaid vähestel inimestel. Kuna tegemist on anonüümse kirjaga, siis ei taheta saatja nime letti lüüa, mis tähendab, et tall pole teaduslikku alust. Huvitav kus on kõik need lapsevanemad kes pole lasknud vaktsineerida ja selle tõttu on nende laps ära surnud, või saanud mingi tõsise haiguse. Õige jah... naad ei tule välja, sest siis naad ju tunnistaks et nende otsus oli vale ja vaktsineerimata jätmine oli elu halvim otsus. Ilmselt lapse saamine oli elu halvim otsus #2.
2. veebruar 2018, 19:55
Kust leiaks vaktsiinide infolehti eesti keeles? Vanemad neid ju kusagil ei näe enne otsuse tegemist.
Valdek Kukeke2. veebruar 2018, 20:36
Trükid ravimi/vaktsiini imetuse vastavasse lahtrisse ja ongi materjal olemas: http://ravimiregister.ravimiamet.ee/default.aspx?pv=HumRavimid.Otsing#tab_2-tab
Ma toon ainult sellise näite2. veebruar 2018, 17:19
Olin 21 aastat vana kui avastati HPV tüvi 18 ja 51. Sai korralikult maadeldud tollel korral. Arstide öeldult ei oleks tohtinud isegi sünnitada iseseisvalt, aga võta näpust, kui laps sünnib 50 minutiga, siis selleks polnud keegi valmis. Nüüd vaktsiini juurde. Tüvi 51 hmmm, selle tüve eest vaktsiin ei kaitse. Ja mina sünnitasin oma lapsed loomulikul teel. Järeldused tehke ise . Mis peamine, need lapsed on juba suured ja lause, et lase oma lastel näha oma pere üles kasvamist. Ikka lasen, ma ei keela igal aastal naistearsti külastada. Varajases staadiumis avastades on võimalik edu saavutada ravimisega
JUHAN2. veebruar 2018, 17:07
Vene ajal oli vaktsineerimine suńdkorras. Algul sünnitusmajas, siis väikelaapsenna, siis koolides. hiljem ka töö juures. Ja pärast olen ma juba ise käinud vabatahtlikult. Igasugu tõbede vastu. Ning oh imede ime - ma ikka veel tatsun selle maamuna peal ringi! Huvitav, kuidas need vaktsiinid siis nüüd äkki nii mürgisteks ning tervistkahjustavateks on muutunud. Varem ei juhtunud ju midagi halba. Teadus peaks ju viimase poole sajandiga ikka tublisti edasi arenenud olema. Ja võimalikele kõrvalmõjudele ning tüsistustele peaks nüüd ju märksa enam tähelepanu pööratama. Vastasel korral, kui see nii ei oleks, siis tuleks vist tõesti igasuguste vandenõuteoreetikuid uskuma hakkama.
mine metsa2. veebruar 2018, 17:26
Et kui sinul ei juhtunud midagi, siis ei juhtugi v? Sa oled nii l0ll, et isegi sellest ei saa aru, et tüsistusele tähelepanu pöörata, siis kahju on selleks ajaks juba tekkinud.
2. veebruar 2018, 19:23
Kohtuotsused vaktsineerimise tekitatud kahjusummade kohta ja kahjustused https://www.mctlawyers.com/vaccine-injury/cases/
küsimus3. veebruar 2018, 12:26
Sa vaata ja võrdle tänapäevaga ka veneaegseid laste ja imikute suremuse näitajaid - sinna need vaktsiinisurmad peidetud ongi. Samamoodi nagu olid peidetud vaktsiinist sandistatud inimesed - hooldekodudesse.
???2. veebruar 2018, 16:51
Hirmutab vanemaid, et need tütrardele vähivastast vaktsińeerimist ei teeks? Huvitav, mida too anonüümus sellega küll taotleb? Vähihaigestumis kasvu või? Ja miks? Ega ta äkki kusagil matuseäris aktsionär ei ole?
2. veebruar 2018, 19:24
Pole vaja ringi aeleda siis ei korja ka neid vähki tekitavaid viirusi.
Meditsiinit66taja2. veebruar 2018, 16:20
Seda konkreetset vaktsiini ma veel ei poolda, saan aru teistest vaktsiinidest, kuna mumps ja läkaköha on tõesti inetud haigused ja tuberkuloos. Aga HPV vaktsiini kohta praegu nii palju surmajuhtumeid, päris hirmuäratav.
"HPV vaktsiini kohta praegu nii palju surmajuhtumeid"2. veebruar 2018, 16:45
Kui nii oleks, siis pasundaks meedia juba ammu sellest.
Meditsiinitöötaja kohta kuidagi äbarik tekst - ehk ei ehiks ennast võõraste sulgedega?
2. veebruar 2018, 19:27
Kas praegune meedia kajastab objektiivselt maailmas toimuvat, et see peaks kajastama vaktsiinidega tekitatud kahjusid? Mõned kohtuasjad on siin, ainult selle erinevusega , et meie inimestele ei maksa keegi arstide tekitatud tervisekahjusid kinni. https://www.mctlawyers.com/vaccine-injury/cases/
ok2. veebruar 2018, 16:05
vaksineerime ja mitte ainult tüdrukuid vaid ka poisse,sest need on viiruse kandjad.Teiseks, miks on vaja vaksineerimist alustada 12 aastastest lastest?Mitte ükski arst ei ole seletanud seda.Kui meie seaduse järgi lubatakse seksida 14 aastast alates.Kas tehakse ennem lastele korralik tervise uuring eelnevalt(allergia test,veranalüüs,et lapsel ei ole parajasti mingit põletikku või et laps vaksineerimise ajal ei ole nohus,köhas või ei põe mingit viirushaigust parajasti)Ei ole ühegi propageeriva arsti käest kuulnud,et eelnevalt midagi uuritaks.Jah,paljudel ei teki tüsistusi,kuid mitte ükski arst ei anna garantiid,et mitte kellelgi ei teki tüsistusi.12 aastane laps ei otsusta midagi,tema eest otsustavad vanemad.Kui vaksineerida siis alates täisealistest,siis otsustab 18 aastane ise oma tervise eest ja vastutab,mitte ei süüdista tühistuste korral vanemaid,kes ta elu on ära rikkunud.
Vaktsineerida tuleb 18-aastaseid süütusi tütarlapsi2. veebruar 2018, 16:39
Tänapäeval neid vist palju pole.
2. veebruar 2018, 19:36
kui sinu lapsed ei ole täiseani kaitstud siis teiste kohta ära lahmi!
kui3. veebruar 2018, 01:07
tuli ise maksta kolme süsti eest ,siis küll perearstid rääkisid ära 30-40 aastaseid naisi.
arst3. veebruar 2018, 15:09
HPV vaktsiin on lubatud enamikele, vastab tõele, soovitav oleks vaktsineerida kas põhikooli või kindlasti gümnaasiumi lõpuks
Nutt2. veebruar 2018, 15:56
Vene ajal me kõik suraka saanud.Teid poleks olemasgi kui meid poleks vak.Teate ka mis on lastehalvatus või mumps leetrid punetised.Tuhka te teate.
aa2. veebruar 2018, 16:33
Meie nõukaaegsed vaktsineerimised on ammu "aegunud". Vaktsiinid ei ole eluaegsed ja sellega seoses peaksime kõik olema viitsütikuga pommid.
Tollal oli neid vaja2. veebruar 2018, 16:42
Isegi lastehalvatust liikus siis ringi. Täiskasvanute hulgas pealegi mumps ja punetised on siiski harvaesinevad.
Miks neid muidu lastehaigusteks nimetatakse.
2. veebruar 2018, 19:38
HPV vaktsiini siis ei olnud ja kohe kindlasti ei ole seda mulle ka tehtud, uuriti HPV-d kui olin 36 aastane ja kuna proov oli korras siis pakuti vaktsiini, keeldusin.
HPV3. veebruar 2018, 15:11
võite saada igalt uuelt partnerilt, on ju nii, või kuidas arvate tulevikust?
Juhan Kuklane2. veebruar 2018, 15:46
Raviks on parim soolhappelahus segatuna uriinaga. Niinimetatud Roosimanusi Vesi.
Maamees2. veebruar 2018, 17:14
Minu esiisa olevat kuuldavasti end esimese maailmasõja ajal plekilise soetõve (tüüfuse) vastu arstinud sellega, et leotas puutuhka uriini sees. See leotis olevatki terveks ravinud. Külatarkade soovitused ja iidse retseptid.
Ka Kihnu Jõnnil olevat kuuldavasti olnud laevas sellised mõjusad arstimid nagu alkohol, püssirohi, tärpentiin, tõrv ning uriin. Ja meremehed olid terved kui purikad.
ei usalda2. veebruar 2018, 15:43
seda vaktsineerimist
oli siin aastaid tagasi juhtum kus gripivaktsiini tagajärjel narkolepsia saanud naine sõitis Võrumaal surnuks koolipoisi,Valgas sattus terve klass haiglasse jne
loomulikult2. veebruar 2018, 15:39
on see vaktsiin kahjulik, USAs on selle kohta väga palju näiteid
juss2. veebruar 2018, 15:05
Kui laps hinge vaagub ja manalateele läheb siis ärgu karjugu ega süüdistagu arste ja kaasaegset meditsiini abita jätmises. Küll laps suurena vaeveldes mõne terviserikkega koha kätte näitab...
Riigiametite ja arstide pöördumine seoses HPV-vaktsiiniga2. veebruar 2018, 15:04
no2. veebruar 2018, 14:48
kui mõne "vaktsineerimisvastase" laps peaks vaktsineerimata jätmise tõttu surema, kas siis saab esitada süüdistuse ettekavatsetud tapmises?
Valdek Kukeke2. veebruar 2018, 15:07
Aga kas vaktsineeritud lapse sandistanud või tapnud vaktsiineerijale saab esitada süüdistuse ettekavatsetud tapmises või sandistamises? Kes vastutab sellisel juhul? Ja need juhud, eriti mis puudutavad sandistamist, on sagedasemad kui arvata osatakse/julgetakse.
Kukekesele2. veebruar 2018, 15:21
Paluks viiteid nende "sandistatud või tapetud" laste kohta???
NB! Telegrami laadsed soperdised ei lähe viidetena arvesse!
Palun...2. veebruar 2018, 15:33
... tooge enda nime all esinedes välja konkreetsed juhud, kus vaktsiin sandistas või tappis inimese.
vanaema2. veebruar 2018, 15:38
aga palun;
kusagil 10 aastat tagasi juhtus Võrumaal liiklusõnnetus kus naine sõitis otsa kahele tee ääres kõndinud lapsele, üks neist sai surma
põhjuseks oli gripivaktsiiniga kaasaskäiv tüsistus - narkolepsia (naine jäi hetkeks magama)
2. veebruar 2018, 15:49
Jah kus ja kuidas on see ära tõestatav.Pigem on see ikka ära keemitatut toit.See värv,lõhna ,maitse ja jumal teab millega ära rikutud.
Minul2. veebruar 2018, 15:52
endal, on veel ülbitseda?
to kukeke: 2. veebruar 2018, 16:20
kus need sandistatud inimesed on? ainult kuulujutud
to kukeke2. veebruar 2018, 16:21
usa's kaevatakse kohtusse ka siis, kui tanklas müüdud kohvitops on liiga kuum
see2. veebruar 2018, 17:20
oli 10 aastat tagasi. Samas võib tuua tuhandeid näited, kus inimesed surid perede kaupa, sest ei tuntud vaktsiine ja polnud ka rohtusid. Pajukoores olev salitsiin mõjus kui korve punuti. Tões ja õiguses suri minu meelest Vargamäel 3 last.
Kui palju igasugused haigused põhjutavad lastetust, inetuid rõugearme, invaliidsust. Mu ema seletas mulle alati lapsepõlves, kui invaliidi nägime, et tal oli kindlasti lastehalvatus ( või emal raske sünnitus).
Valdek Kukeke2. veebruar 2018, 18:22
Kui näha ei oska ega taha, siis pole mõtet... Sest lolluse vastu mõistusega ei saa, pole kunagi saadud :(
2. veebruar 2018, 19:49
Arstid vabastati ju kriminaalvastutusest, vaktsineerimise tagajärgi ei suuda keegi ette arvata ja mingit vastutust neil enam ei ole. Kahjutasud laste sandistamise eest on meil naeruväärsed.
Seda2. veebruar 2018, 22:02
peaksid peegli ees kordama ja vähemalt 3 korda...
Oli2. veebruar 2018, 22:42
mõeldud Valdekule see soovitus.
isegi3. veebruar 2018, 01:46
kui sandistamise eest saaks miljoni ei õigusta see sandistamist ja tervist tagasi ei saa.
Mutt2. veebruar 2018, 15:46
Tänapäeval nad ei kujuta ettegi mis on laste halvatus,punetised,mumps jne.Seavad kõik teised ka ohtu.See peaks olema lausa kohustlik.Vene ajal said kõik.Ja polnud midagi hulli.Muidugi ei pea tegema grippi vastu.See tuleb ja läheb.
kuule mutt2. veebruar 2018, 16:24
tee endale selgeks mis on HPV viirus.Siin ei räägita lastehalvatusest,punetistest ja mumpsist.Oma kogemustest võin öelda,et minu kahest lapsest on esimene saanud kõik vaktsiinid täpselt nagu oli ette nähtud ja kõik need haigused mille vastu vaktsineeriti ta ka läbi põdes,mõne kergemini ja mõne raskemalt,kus juures tuulerõuged lausa 2 korda mida imestas ka arst.Teine laps oli allergiline ja teda ei lubatud vaktsineerida.näiteks leetreid,mumpsi,sarlakeid ei ole üldse põdenud,Põdes ainult tuulerõugeid ja väga kergelt.Alles põhikooli lõpus otsustas arst lubada vaktsineerida nõrgema vaktsiiniga. Nüüd täiskasvanuna reisides on ta lasknud alati vaktsineerida vastavalt nendele riikidele mida nõutakse.
moderaatorile2. veebruar 2018, 16:27
miks suunati moderreerimisele ja pärst ei avaldata?Ühtegi roppu sõna pole kasutanud,ega kellegi kohta halvasti kirjutanud
2. veebruar 2018, 18:02
Need haigused tulebkii läbi põdeda.Mina ise olen juba vene ajal 2 korda tuulerõugeid põdenud.Mu enda poeg oli samuti allergiline,ei saanud ka kohe kõiki teha.Aga põdes tuulerõugeid ja punetisi.Punetisi väga raskelt sest polnud vaktsiini saanud,seda ütles arst.See oli 90 alguses.Kuigi punetisi liikus siis väga väga vähe.Nii,et kus see vahe on.Ja ma ei mõelnud HPV vaid üldist vaks-st.
2. veebruar 2018, 19:53
Elus vaktsiine kasutatakse, Ukraina kohta olen kuulnud ühelt arstilt. Praegu on USA-s kuum teema sealne gripilaine ja vaktsiin,, mille järel väga paljud haigestuvad. Otsige internetist viimase nädala infot.
aa2. veebruar 2018, 16:28
Pooldajatele tahaksin öelda, et ükski ravim pole vaid positiivse mõjuga. Isegi valuvaigistid on mingit muud organit või süsteemi samavõrd kahjustavad, kui nad peavalust vabaneda aitavad. Teiseks tahan öelda, et kogu aeg võetakse ravimeid kasutusest maha, kuna ilmneb, et kahjulikud mõjud olid siiski piisavalt uurimata.