Foto: http://www.fugaciousfollies.com
Reisimine
5. märts 2018, 17:37

Ameeriklane kõndis 18 kuud mööda Euroopat, et võidelda depressiooniga (2)

Hea jalutuskäik on mõtete korrastamiseks alati hea idee. Üks ameeriklane otsustas aga kõndida Türgist Portugali, et võideleda teda piinava depressiooniga.

26-aastase Chris Lemanski teekond sai alguse 2016. aprillis ning sihtpaika jõudis ta 18 kuud hiljem, 15. oktoobril 2017. aastal, kirjutab Lonely Planet. Oma teekonda finantseeris ta tänu säästudele ning moosekandi elule – nimelt mängis ta tänavatel ukulelet.

„Kõige suurem väljakutse oli õppida tänavatel kõndima ning ignoreerima oma jalgu,“ ütleb Chris ise. Kui ta selle kõigega hakkama sai, muutus teekond üha nauditavamaks. „Ma mõtlesin, et kõige hullem asi, mis saab juhtuda, on mõnes õnnetuses hukkumine.. aga siis oled sa ju surnud ning milleks muretseda?“ räägib Chris.

Selle pika teekonna jooksul hakkas Chris unustama, milline oli ta elu varem ning nautis kõike uut täiel rinnal. „Reisida aeglaselt on nagu lugeda raamatut süvendatd tähelepanuga. Sul läheb kauem, et sellega ühele poole saada, aga sa märkad palju detaile ja õpid elus uusi asju,“ leiab Chris.