Keha

Koormustaluvuse langus – esimene märk südametõvest (7)

LISA KOMMENTAAR

Eino Taruk7. veebruar 2018, 04:18
Koormustaluvuse langus on väga tihti esimene märk väga paljudest tõvedest. Kroonilistest põletikest vähini...
mnb6. veebruar 2018, 15:23
Siim Kallas rääkis, et talle tehti regulaarselt koormusteste ja need ei näidanud mitte midagi (halba). Kuni ükskord Tartus mäest üles minnes lihtsalt jõudu enam polnud. Siis arstile ja järgmisele arstile ja peagi oli opilaual.
Võta siis kinni.
Inimene mõtleb - Jumal juhib6. veebruar 2018, 22:40
Mina tegin enne reisile minekut täisveretesti, see nimekiri oli ikka väga pikk, maksis 300 eurot. Süda, maks, neerud, üldkliiniline, immuunoloogiline jne.
Analüüside tulemused olid sellised, et põhimõtteliselt võiks kosmonaudiks kandideerida..
Nädal hiljem sain trombid kopsu ja vaakusin nädal aega elu ja surma vahel. Hakka või kartma neid häid testitulemusi.
Mu kasuisa on eluaeg hingeldanud ja lõõtsutanud, midagi ta teha ei jaksa, arsti juures ei käi.. Joonud viina ja teinud suitsu, just pidas oma 75. sünnipäeva ja ei kurda millegi üle..
Merle Starkopf10. veebruar 2018, 12:34
Kommenteerijatele vastuseks. Profülaktiline (ilma koormuspuhuste kaebusteta) koormustest näitab hetkeseisu ja ei saagi näidata mis juhtub aasta pärast või isegi poole aasta pärast. Seetõttu kui inimene soovib teha koormustesti lihtsalt niisama, siis see tegelikult ei olegi meditsiiniliselt väga põhjendatud. Põhjendatud (meditsiinilises mõttes) on koormustest siis, kui inimene tunnetab, et koormusel miski häirib. Siis saab testiga enamsti ''teha nähtavaks'' selle, mida rahuolekus ei saa tuvastada. Kardioloogilises plaanis siis kas EKG muutuse (mis rahuolekus on normis), vererõhutõusu või rütmihäirete tekkimise koormusel. Iga test peab olema põhjendatud ja kahjuks ei ole ühtegi uuringut, mis meie terviseseisundit pikaks ajaks ette võimaldab ennustada
elektritsaabtasutablogspotcom6. veebruar 2018, 13:33
Miks mu kommentaar suunati teise artikli alla ?
elektritsaabtasutablogspotcom6. veebruar 2018, 13:30
Hiina koolides vahetunni ajal tehakse silmalihastele trenni selleks,et silmad ei haigestuks. Harjutused on sellised: 1)Esmalt vaatad endast l2himat punkti hetkeks ja siis kauguses olevat punkti hetkeks mil seal kaks kogu kogunevad. Sedasi sada korda. 2) Vaatad alla vasakusse silmanurkka ja siis yles paremasse silmanurkka,siis alla vasakusse silmanurkka ja yles paremasse nurkka,sedasi 10 korda. 3)Vaatad alla paremasse silmanurkka ja yles vasakusse silmanurkka, sedasi 10 korda. 4) Silmaringid. Silmi liigutad ringi kujuliselt. 5) Suled silmad ja teed neid samu harjutusi. 6) Kujutad kuklasse kuuma kera ja liigud sellega spiraali kujuliselt silmade suunas kuni silmadeni ja siis tagasi kuklani. 7) Sama harjutus kylma keraga.
elektritsaabtasutablogspotcom6. veebruar 2018, 13:15
Taimeteesid on ju mitmeid mis puhastavad veresooni. Eriti hea toimega on Voilille(ingl.k. dandelion) juurika tee. Toore juurika pesed puhtaks,paned potti ja valad kuuma vett peale. Kui tee on joodud siis saab samast juurikast veel leotist,juurikale valad kylma vett. Smoothy sisse sobib samuti. Voilille juurikas ravib sadat haigust,vahktobe(ingl.k. cancer) ,homoseksualismi,kleptomaaniat,skisofreeniat ,autismi,korruptsiooni,laiskust jpms.