Koolitused elanikkonnale on tasuta ja toimuvad Magdaleena haigla suures saalis iga kuu teisel teisipäeval. Foto: Arno Saar
Terviseuudised
7. veebruar 2018, 08:36

Ida-Tallinna keskhaigla ootab linnakodanikke erakorralise meditsiini teemalisele koolitusele

Igakuine Ida-Tallinna Keskhaigla elanikkonna koolitus 13. veebruaril toimub Eesti Vabariigi 100. aastapäeva tähistamise puhul oluliselt pidulikumana, kõne alla tuleb erakorralise meditsiini abi ja see, kuidas olla patsient.

Oma mõtteid jagab Ida-Tallinna Keskhaigla erakorralise meditsiini keskuse juhataja dr Märt Põlluveer, kes räägib, kuidas EMO-s töö käib, millal tasub EMO-sse pöörduda ja millal mitte.

Klienditeenindusjuht Lea Karik räägib teemal, kuidas olla hea patsient ja kuidas oleks patsiendil lihtsam suhelda haiglaga. Sõna võtab Ida-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees Ralf Allikvee.

Mõlemad esinejad vastavad ka kuulajate küsimustele.

Ida-Tallinna keskhaigla koolitusosakond on juba kümmekond aastat lisaks tervishoiutöötajate koolitamisele pakkunud koolitusi ka elanikkonnale. „See on sündinud meie soovist aidata inimestel  lihtsal ja võimalustekohasel viisil  enda ja oma lähedaste tervise eest hoolitseda. Ma arvan, et seda võime meie lugeda oma tänukingiks Eesti Vabariigile tema sünnipäeva puhul,“ ütles haigla koolitusspetsialist Ingrid Raudvere.

Seekordne koolitus on ka tavapärasest pidulikum ehk osalejatele pakutakse kohvi ja kringlit, muusikat teevad haigla töötajad. 

Koolitused elanikkonnale on tasuta ja toimuvad Magdaleena haigla suures saalis iga kuu teisel teisipäeval. Koolituse lisainfo 606 78 08. Registreerimine siin.