Toiduuudised

Roheliseks läinud kartuleid ei tohiks müüa ega süüa (9)

LISA KOMMENTAAR

Maris9. veebruar 2018, 11:44
Minu arvates ei kõlba mitte ükski poes müüdav kartul süüa. Olen proovinud erinevaid kartuleid erinevatest poodidest ja kõigi maitse on olnud nii vastik, et need on otsejoones prügikasti läinud. Eriti rõve on see magus maitse - see pole ju kartuli maitse. Tasub ikkagi osta turult, õigetelt müüjatelt. Sealt olen saanud alati head kraami :)
mai9. veebruar 2018, 10:38
igas kotis on rohelisi kartuleid ja kui on suurus märgitud 4-6 cm siis kotis on kindlasti kõik 10.12 cm pikkused, pidev tarbijate petmine käib
on8. veebruar 2018, 18:46
ka eluaeg omal kartul olnud maas aga pole veel näinud,et mugulad mujal värvi muudaks ,ikka põllul muutuvad roheliseks kui pole mulla all.
ei9. veebruar 2018, 10:39
tänapäeval läheb kartul sellest roheliseks, et on palju väetist saanud, ahnusel ei ole piire ja inimeste tervis kannatab
Vanamees8. veebruar 2018, 18:06
Tohoh ! Mõned sõid siin kartuli koori ja nüüd siis rohelist ei tohi !
8. veebruar 2018, 18:49
8. veebruar 2018, 17:35
Sellepärast ma ostan ainult lahtiseid kartuleid, veeretan näpude vahel ja reeglina ei eksi.
solaniin8. veebruar 2018, 17:34
ma ei usu, et leidub lolli, kes neid keedab, esiteks rõvedalt mõru maitse ju, ja teiseks - mürgine
Alati saab ju selle "rohelise kartuli" sealt pealt ära koorida.8. veebruar 2018, 15:56
Ning sees on endiselt kena "kollane kartul".
PS: Ja kui kartul on mullane siis nagunii seda "värvi" ei näe enne koorimist.