Uudised

Annabeli isa: vanem, kes võitleb lapse elu eest, ei peaks tegelema seaduseaukudega (14)

LISA KOMMENTAAR

Ei saa10. veebruar 2018, 12:52
ravida, kuna maksuraha suuname Lätti.
Nojah9. veebruar 2018, 21:25
Teatavasti suri selle aasta esimesel kuul grippi 10 täiesti normaalset inimest. Ja
seda arstiabi puudumise tõttu! Kas neile ei jätkunud haigekassal raha, mis kulutatakse miljoneid looduslikult elujõuetutele?
raha teema9. veebruar 2018, 13:10
Kas need rahakorjajad muud tööd ka teevad,või ongi see raha korjandus nende ainus töö.
Mida rohkem annetusi ja püsiannetusi 3000, seda rohkem teenivad need raha korjajad.Kindel protsent annetustest palgaks,kui palju see on pole teada.Sisuliselt teenitakse vähi haigete najal suuri kasumeid,sellest vaikitakse.Ega neid see eriti ei huvita kas ravi aitab või mitte.Huvi on rohkem raha korjandusel,mis pole kuigi läbipaistev.Suur äri.Paranejatele aga palju jõudu,õnne ja tervist.Neid ravi saajaid on ikka väga vähe.
to raha teema9. veebruar 2018, 14:38
Mine potilaadale! Kui riigil on raha olemas ja ta lihtsalt ei anna seda haige lapse raviks, mis siis teha? Kas seista nagu tavaline soome-ugri töllmokk ja oodata kuni tare maha põleb, selle asemel, et külarahvaga koos seda kustutama hakata?
Lugeja, vaataja9. veebruar 2018, 10:40
Annabeli ja tema haiguse ravirahaga seotut tuleb ja peab arutama. Tore, et tüdruk vaatamata kõigile takistustele abi saab. Kas aga peab haiget last televisiooni stuudiosse vedama, selles ma veendunud ei ole.
Kõike head Sulle väike neiu, Annabel!
neuroplasmatoom9. veebruar 2018, 08:36
Hea toimetaja, kirjuta vähemalt haiguse nimi õigesti
maamees9. veebruar 2018, 08:21
Annabelile jõudu ja palju jaksu ikka tervenemise poole.Hoiame sinule pöialt ikka loodame head.
olen täiesti nõus ---9. veebruar 2018, 00:13
see on ülekohtune,et väikse lapse jaoks,kelle elu on alles ees ,ei leita võimalust ,et ta ravi saaks .Siis ei ole järsku raha,aga kui palju raisatakse raha nende inimeste peale,kes ise vabatahtlikult end narkootikumidega on sidunud ja siis üledoosiga end tapnud.Nende jaoks millegipärast leitakse raha .Pole kuulda olnud,et sellega oleks probleeme olnud .Meed.töötajad peavad jooksma appi neile ,kui nad ise vabatahtlikult end selle mürgiga on sidunud ,aga kui korralikud inimesed ,lastest rääkimata,abi ja toetust vajavad,siis on kohe jutt ,et pole raha.SEE ON VÄGA ÜLEKOHTUNE JA ÜLDSE MITTE LOOGILINE.KUIDAS EI OLE RAHA ,ET AIDATA VÄIKEST,SÜÜTUT LAST ,KES POLE ISE JU SEDA HAIGUST ENDALE OTSINUD ! Kuidas on julgust öelda tõsiselt haige lapse vanematele,et me ei anna teile raha lapse ravimiseks.?Kas neil inimestel pole üldse südant sees?See tuleb kun agi nendele inimestele endile elus tagasi,karma saab nad kätte.KÕIK,MIS TEED HALBA TEISTELE,TULEB SULLE ENDALE TAGASI.JUST SIIS,KUI SEDA OODATAGI EI OSKA .
to olen9. veebruar 2018, 10:20
samuti ei peaks raha andma pagulastele , kelles päritolut mitte midagi ei tea, aga vähihaigetele raha ei anta
vajajatele9. veebruar 2018, 11:49
tuleb ikka raha anda, vastasel korral on ta sunnitud sind röövima tulema, kas oled nõus oma elu ohverdama? Maal muuseas töötud tegelevad sellega, sest riik ei maksa neile sentigi.
mnjaa8. veebruar 2018, 23:40
"ravi peaks olema kättesaadav kõikidele vajajatele" on ohtlik väljakutse - "ma näiteks tahaks veel paar sajandit elada, ravige mind" tüüpi soovid tuleks jällegi eos välistada
vanaisa8. veebruar 2018, 21:55
Annabeli. . . jõudu ja jaksu sulle sel raskel eluteel. Tubli oled.
Nii on.9. veebruar 2018, 19:31
Lööge Google´i otsingusse "Võilille raviomadused".
10. veebruar 2018, 20:37
istu see juurikas omale sisse, saad tasuta, kui kevadel kaevad.