Meeled

Viis müüti üksinduse kohta (10)

LISA KOMMENTAAR

21. aprill 2019, 03:19
Tasakaal ennekõike. Mulle meeldib tööl palju suhelda ja kodus üksi olla. Mõnus. Www.kauneushoitolacare.ee
tegelikult17. veebruar 2018, 16:52
"Üksindus on tunne, et sul puudub side teiste inimestega. "---See on üksildus,mitte üksindus. Üksindus just on ü k s i olemine kuskil.Üksildane võid sa olla masside keskel.
"Üksildane"---Emily White. Lugege.
maali17. veebruar 2018, 14:49
Kuidas saab vanem inimene tunda üksildust ? Elu on elatud, lapsed kasvatatud ja lapsed jäävad ju sulle lasteks elu lõpuni koos oma rõõmude ja muredega. Ükskõik kus nad viibivad ! Kodus ei tule ju iialgi tegevusest puudu. Ei ole vahet kas elad korteris või oma majas. Pesu pesemine, söögi tegemine, televiisor ja raadio ning poes käimine ! Ole rahul sellega, mis elu sulle kinkinud on ! Igal ühel on olemas siiski oma saatus, mille eest ei põgene vaid naudi elu !!!
juuli17. veebruar 2018, 19:01
Jah, see on ainus rutiin,mis sulle jäänud---pood ja koristamine. Rutiini, hooldekodusse, põgenes ka Anu Saagimi mees, sest tundis, et läheb jamaks, kui liiga palju ise sehkendama pead. Kindlad tegevused,ühesugused iga päev...Tead mis, inimene on üksildane siis, kui lapsed on pagenud välismaale, lapselapsed on välismaalased/likud ja kui sul pole hingesugulast,kes isegi vait olles oleks k õ r v a l .
Pesu17. veebruar 2018, 22:50
Peseb masin Söögi toob kuller Tv yx ja sama koguaeg Raadio leierdab yht ja sama viit
Nojah17. veebruar 2018, 14:45
Kõik siin maailmas peab olema tasakaalus! Nii ütlesid klassikud Sammalhabe, Kingpool ja Muhv. Kui ruumikas maamaja lastest tühjaks jääb on see vanaemale mure. Kui aga kitsas linnakorteris elavad juba täiskasvanud lapsed oma peredega on vanaemal samuti mure. Veelkord - valitsegu tasakaal.
to : Nojah17. veebruar 2018, 18:02
aga see tasakaal on ju ikka igal ühel erinev. see on tingitud isiksusest . see mis ühele kuld. on teisele tolm. mina panen palju küünlaid ja lemmikut muusikat ja ei taha üldse. et see enesega olemine lõpeks. teine ei suuda ka 15 min üksi olla.
17. veebruar 2018, 22:33
mulle meldib kulada ilus musõka selline tunne nagu pudutab mu hinge, see on erili tunne, kulates musika mul tulevad iluseid luuletused, mõtte maail ja unistused on nii ilus seda ei saa kirjeldada.
17. veebruar 2018, 14:19
mul meldib koguaeg olla üksinda, ma naudin see on minu vabadus kus ma saan keskenduta oma mõttega, ma olen õnnelik inimene ja ka terve, massisees ma ei kannata olla vot siis mul dõuseb vere rõhk ja ma jaan lihtsas haigeks rahva mass mõju mule halvasti
elektritsaabtasutablogspotcom17. veebruar 2018, 13:22
Jama jutt. Kesse tahab olla osa hallist massist ? Mina ei taha kuuluda lammaste ja ega ka huntide sekka. Probleem on vast ikka selles,et kustkohast leida normaalseid,intelligentseid inimesi kes ei ole Tarbijad,Inimressurss,nii kuis kirikus inimesi nimetatakse Lambukesed jms. Kas leidub loovaid inimesi ?