Cardo Remmel 2009. aastal golfiliidu pressikonverentsilFoto: AIVAR KULLAMAA
Terviseuudised
19. märts 2018, 09:59

Ettevõtja Cardo Remmel võitleb vähiga ning vajab annetajate abi

Vähiravifond Kingitud Elu kirjutab Facebookis, et nad panid sel nädalal õla alla tuntud pärnaka Cardo Remmeli (64) võitlusele kurja haiguse vastu. "Kutsume kõiki üles mehe ravi toetama. Ravile kulub järgneval kolmel kuul ligi 8000 eurot," seisab postituses.

Cardo Remmel juhtis pikka aega Saku Õlletehast. Ta on Eesti Olümpiakomitee liige ja on olnud ka Eesti Golfi Liidu president.

“Neli aastat tagasi sain teada midagi, milleks ma ei olnud valmis ja mis muutis nii minu kui lähedaste elu kardinaalselt. Ma ei kurda nende operatsioonide, valude, haiglas veedetud nädalate üle. Nägin vahetult kui palju on meil pühendunuid arste, õdesid, hooldajaid ja kui suur on nende koormus.

Hoopis raskem on leppida sellega, et enda töö pidi pooleli jääma ja paljud tegemised, mis on mu perele olulised, võivad jääda lõpetamata.

Samas on olemas lootus mu organismi seisukorda arvestava sobiva raviskeemi leidmiseks. Kuid kahjuks ei mahu see meie tavameditsiini toetussüsteemi. 
Mis ka ei tuleks, ma tunnen koos perega tänulikkust nende inimeste suhtes, kes on võtnud oma südame asjaks sellise fondi loomise või selle toetamise," tunnistab Cardo.

Cardo ravi toetuseks saab teha annetuse, märkides ülekande selgitusse “Cardo raviks”. Rekvisiidid on leitavad Kingitud Elu kodulehel.

Postituses seisab, et kui mees kogunenud annetusi mingil põhjusel ei vaja, rahastatakse nende arvelt teiste haigekassa toetuseta jäänud abivajajate ravi.