AviciiFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
24. aprill 2018, 17:17

Avicii pikaaegne mänedžer leinab noorelt surnud staari: keegi ei tea, milline side meie vahel oli (11)

Avicii pikaaegne mänedžer Ash Pournouri jagab maailmakuulsa DJ ootamatu surma järel sotsiaalmeedias südantlõhestavat kirja. "Šokk. Lein. Viha. Raev. Apaatia. Meeleheide. Kannatus. Valu. Valu. Valu. Ma ei tea enam isegi, kuidas seda tunnet kutsutakse," alustab ta.

"Sa olid mu perekond. Mu vend. Mu sõber. Mu liitlane. Osa mu südamest. Nüüd on see läinud. Ma pole kunagi kogenud nii sügavat kurbust. Ma isegi ei mäleta, millal ma varem nutnud olen, kuid mu silmad on alates sellest, kui ma kuulsin, pisaratest paistes. Ma pole seda veel aktsepteerinud, ma ei suuda ette kujutada, et see on reaalne. Tühi," kirjutab Pournouri.

Ta jätkab: "Sa olid ilus. Sa olid naturaalne talent. Sa olid üks miljardist. Ma ei suuda lõpetada mõtlemast, et kui ma oleksin olnud sinuga, oleksin ma suutnud su kuidagi päästa. Vihkajate, ähvardajate, halbade suhete, pimeduse ja haiguse käest. Ma oleksin sinu eest kuuli ette hüpanud. Ma ei mõista. Üldse. Tühi."

Mees kirjutab, et keegi ei tea, mida nad Aviciiga läbi elasid. "Keegi ei tea, milline side ja armastus meie vahel oli. Show on show. See polnud kunagi reaalne. See oli lugu, mida maailmale rääkisime. Sina ja mina olime päris. Tõusud ja mõõnad, tülid, tujutõstmised, õnn, kurbus, erilised kogemused, mida vaid mõned inimesed kogevad. Meil olid olemas kõik komponendid päris peresuhteks. Sa oled alati pere."

Pournouri kirjutab, et nad tegid Aviciiga ajalugu, liigutasid maailma ning et mees liigutab seda ka pärast oma lahkumist. "Mitte üksi neist asjadest pole väärt seda, et su elu nii vara lõppes. Ükski materiaalne asi või raha polnud väärt seda, et näen sind haigena. Sa peitsid oma tõelisi tundeid ja andsid vennale, kes su eest alati välja astus, liiga hilja teada, kuidas sa end tegelikult tundsid." Endine mänedžer ütleb, et kui ta oleks vaid saanud mehe varem päästa, oleks ta Avicii võtnud selga ja teda kandnud, ning teda kõige eest kaitsnud. "Ma tunnen end täiesti tühjana."

Pournouri kirjutab, et kõik rääkisid, kui hästi Avicii end pärast esinemistest taandumist tundis. "Kui me viimati kohtusime, nägid sa välja tugev ja erk. Su suurimad probleemid olid seotud naistega, nagu normaalsel 28aastasel. Ma igatsen sind nii väga. Tühi."

Pournouri pere küsis temalt äsja, mis olid viimased sõnad, mis nad omavahel vahetasid ning mees hakkas nutma. Ta meenutab kirjas, et nad kohtusid vaid paar kuud tagasi ning veetsid 9 tundi koos teineteise seltskonda nautides. Kell 5 hommikul lahkusid nad teineteisest sõnadega: "Ma armastan sind".

Pournouri avastas 18aastase Tim Berglingi aastal 2008 ning nad tegid koostööd aastani 2016. 

DJ Avicii, kodanikunimega Tim Bergling, leiti reedel Omaani pealinnast surnuna. Kuigi pole avaldatud, mis oli tema surma põhjuseks, on politsei kinnitanud, et midagi kriminaalset seal polnud.

A post shared by Ash Pournouri (@ashpournouri) on