Terviseuudised

Lahkuminek paneb mehe pikalt põdema (3)

LISA KOMMENTAAR

Mer6. mai 2018, 13:07
Väike osa on mehi, kes kannatavad lahutuse tõttu, sest valdavalt lahutatakse ikka seetõttu, et mees leidis uue, naine lastega või siis lastetu jäetakse lihtsalt maha. Mehel põhjuseid minna küllaga: tüütab laste kisa-kära, naisel palju kodutõid, pole enam nii seksikas kui varem. Ahvatlusi väljaspool kodu on aga kõikjal...Ja naisi pidi 30 kuni 50 aastasi kõvasti rohkem olema.
jjj30. aprill 2018, 06:47
see, et naine suudab edasi tegutseda, ei näita, et naisele on lahkuminek kergemini talutav. Lahku läinud mees hüppab kohe uude suhtesse, ta ei jää üksi. Ta ei pruugi selles uues suhtes õnnelikuks saada, kuid tal on keegi, kes aitab mingilgi määral. Naine koos lastega ei saa seda endale lubada ja
ülivähe on ikka vabasid normaalseid mehi, kes haaravad lastega naise. Järgneb üksindus ja aastaid kestev valu hinges, pluss materiaalsed probleemid, laste probleemid. Kuna naine tegutseb karussellil nagu üles keeratud, kodus, tööl, laste kasvatamisel, siis tundub, et ta mure on üsna pisike ja talutav. Naise kaotus on enamasti lõplik, tunnelis ei ole valgust.
realist27. aprill 2018, 23:58
meeletu infoküllane ja toetav artikkel