Terviseuudised

Uuring: inimesed ei tunne vähitekitajaid (2)

LISA KOMMENTAAR

!!!1. mai 2018, 16:31
Nimetatud kolm on muidugi põhilised ja nende mõju on juba ära tõestatud. Aga ma olen kindel, et ega need "valed vastajadki" ilmselt päris pöösasse ei pannudki. Kuigi puudub ehk põhjalik teadusklik tõestusmaterjal. Aga see on pigem kivi teadlaste kapsaaeda.
Stress teeb inimese paljudele haigustele ja terviseriketele vastuvõtlikumaks. Võib oletada ja arvata, et sinna võib kuuluda ka mõni vähivorm.
Igasugused kahtlased toidulisandid võivad tegelikult üsna palju kahju tekitada. Nii õndagi on jõutud juba tootmisesr maha võtta. Eriti võib kahju tekirada, kui neid oma mõistuse ning põhjendamatute dooside järgi pruukida.
Elektromagnetleinete kahjulikust mõjust on juba nii mõnedki teadlased kirjutanud. Näiteks neist, kes iga päev tundide viisi mobiil kõrva ääres vestlevad.
GMO on kunstlik, looduses mitte esinev toiduvorm. Tegelikult ei tea veel mitte keegi, millised võivad olla organismile selle pikaajalised mõjud ning agajärjed. Need võivad ilmneda alles aastakümnete pärast. Praegu me jumaldame ning ülistame. Aga näiteks meenutagem, et 60-70 aastat tagasi ülistati ka putukamürki DDT-d kui imevahendit. Selle kahjulikkus sai selgeks alles mitukümmend aastat hiljem. Aga omal ajal loodusesse paisatu ringleb seal ning teeb kahju veel seniajani. Seetõttu, vabandage, olen ka mina igasugu kunstlike GMO-de järelmõjude suhtes üsnagi ettevaatlik.
Mida vähem solaariumis käimist seda parem.Samas ei tohiks ka päikese käes palju olla.Melanoomi ehk nahavähi oht!30. aprill 2018, 22:35
Kunagi oli lugu kuulsatest inimestest,kes on läinud meie hulgas nahavähi tõttu,mida nimetatakse melanoomiks.Kuid olen arstide vahet käinud ikka enamasti oma kaasasündinud haiguste asjus,mis jäävad terveks eluks. Oli kunagi üks räppar,kelle nimi oli Revo Jõgisalu,kes laulis räpilaulue Toetagis.Tema parimad sõbrad,tuttavad ja lähedased rääkisid tema terivise probleemi avastusest 20.septembril teisipäeval 2011.aastal Kanal 2-s saates "Avameelselt".Ta lahkus meie hulgast 30.augustil teisipäev hommikul 2011.aastal.Muidu täitsa humoorikas ja oskas väga palju nalja visata.Ega ei ole suutnud unustada nii legendaarset lauljat.Ja on ka teisi ,keda pole unustanud.Siis ei jää muud üle,kui üheskoos neid legende mälestada jameeles pidada.