Lapsed

Haruldase geneetilise tõvega piiga vajab haiguse leevendamiseks abi (13)

LISA KOMMENTAAR

Loe:3. mai 2018, 07:38
laps vajab piinade pikendamiseks ja ema aja raiskamiseks toetusi.
ajakijanikule3. mai 2018, 07:37
Piiga, mis piiga see väike laps on ? Tee selgeks mõisted enne , kui kirjutama hakkad.
!!!2. mai 2018, 15:57
Väga kahju lapsest, kelle elu selline haigus ära rikub. Kuigi paneb mõtlema et millest see küll tuleb, et meil viimasel ajal igasuguseid väikelaste kaasa śündinud geenihaigusi nii palju ette tuleb. Milles on see algne põhjus, sest seni me võitleme vaid tagajärgede leevndamisega.
On see mei rikutud ökolöoogiline keskkond, igasugused kiirgused, ebaterved eluviisid, ravimite ning toidulisanditega liialdamine, e-ained säilituseks, taimekasvatuses kasutatavad herbitsiidid, väetised, muu keemia või farmiloomadele sisse söödetavad hormoonid näiteks. Siin ootaks teadlasi lai tööpõld.
to !!!2. mai 2018, 18:57
Mida iganes muud, aga hormoonid farmiloomade menüüsse Eestis ei kuulu. See jutt on selge lora ja paanika-jaanika otsaga USA-st, kus seda väidetavalt tehtavat
to 18;572. mai 2018, 20:32
Sinu farmis ning Eestis vahest ehk mitte. aga mujal? Hormoonid tõstavad nuumlooma kaaluiivet tunduvalt. Ja kui ka ametlikult ei tohigi, siis mõni rikub seda salamisi ikkagi. Sarnast pettust juhtub näiteks ju meilgi, ett mõni kavalpea kallima, puhta mahetoodangu pähe tavalist, keemiat täis toodangut müüb. Sellest on meil meediaski juttu olnud. Seega, miks mitte ka hormoonidega mängida, kui see kasu toob ning teada ei saada?
Ja nüüd meenuta meilgi meedias käsitletud lugu hobuseliha vorstitoodetega. L--ne Euroopas. Oli vahest nii pooltosinat aastat tagasi või ehk veidi enamgi. Kus vanad, kõikvõimalike ravimeid, dopinguaineid ja hormoone täis topitud hipodroomitraavlid lihaks tehti ning salamahti vorstitoodetana müügile saadeti. Tookord oli meedias sellest palju skandaali. Kasumihimu aga kannustas!
Ja kuigi meil Eestis otseseslt hormoonnuumamist ei kasutada, siis näiteks väljamaiste konservde läbi võib taolist kraamimõnikord meilegi sattuda. Või süüakse seda kas turisti, üliõpilase või võõrtöölisna välismaal viibides.
To 15:572. mai 2018, 22:38
Mõni artikkel varem saab kommentaaridest ligeda kuidas ollakse paberkottide vastu, küll biokütuse vastu. Siis imestatakse, kust sellised asjad tulevad ja miks need sagenevad. Autosid on rohkem, kui kunagi varem ja aõidetakse nendega palju. Kõik see jätab õhku oma jälje.
rett sündroom 2. mai 2018, 14:42
on nii haruldane haigus,et eelnevalt kommenteerinud "emal" on nüüd küll mõistus otsas
siin pole vakstineerimisega mitte midagi ühist
Ükski vakstineerimine või mittevakstsineerimine seda ei mõjuta
muidugi haigetele ja muidu nõrgestatud lastele tõepoolest ei tehta kogu vakstiinide komplekti
Ema2. mai 2018, 13:59
Vaktsineerige aga rohkem ja kogu genofond saab läbi mitme põlvkonna rikutud. Ja muudkui imestatakse, miks nii palju haigeid lapsi on
emale2. mai 2018, 16:07
Nii et ärgem vaktsineerigem? Rõõmuks gripile, leetritele, rõugetele, tuberkuloosile, puukentsefaliidile, kangestuskrap-tõvele, hepatiidile, polümeliidile j.n.e. Loetelu võiks veel pikalt jätkata, kuid pole mõtet nimetada haigusi, mille vastu tuleks vaktsińeerida vaid siis, kui kuhugi kaugele Aafrika või Aasia urkasse sõidetakse.
Mind on juba pol sajandit vaktsineeeritud. Algul sundkorras. Hiljem regulaarselt kooliajal. Siis tööl tsehhiarsti poolt. Ja nüüd juba vabatahtlikult ning tasu eest. aga siiamaani pole mingeid tüsistusi. Ega olnud neid ka minu klassikaaslastelgi. Ning ka lapsed sündisid neil tervetena, kui üks välja arvata. Kuid tolle abikaasa oli suur alkohoolik, nii et siin on mängus pigem purjuspäine tegu, mitte aga kooliajal saadud vaktsiinisüstid.
ka emale2. mai 2018, 19:00
Just-just! Ootame, aga, et lastehalvatus ja muud toredused jälle laiutama saavad... Ja siis looda, et su oma laps(ed) ei sandistu tüsistustest.
To Ema2. mai 2018, 22:39
Saaremaal on juba mitte vaktsineerimise tulemus käes. Kuidas siis leetrid tulid, kui mitte vaktsineerimine nii õige on?
abi on hea2. mai 2018, 13:12
Aga hakkab tekkima küsimus ,milleks me üldse haigekassat maksame.
???2. mai 2018, 18:30
Et milleks? Küllap kõigepealt muidugi end üledoseerinud narkomaanide elustamiseks. See on primaarne.