Foto: PantherMedia/Scanpix
Keha
18. mai 2018, 15:20

Kuus põhjust, miks peaksid hommikul kohvi asemel seksi eelistama (9)

Kui oled veendunud, et päeva tõmbab käima vaid tass head kohvi, oled valel teel. Hoopis hommikuseks on see, millega peaksid ennekõike oma tervisele mõeldes oma päeva alustama. Elephant toob välja kuus põhjust, miks sellega algust teha juba homme.

1. See teeb sind õnnelikuks. Kallimalt lembesõnu kuuldes ning tema lähedust tajudes tunned sa end õnnelikumana. Õnnelikud inimesed on aga tervisehädadele vähem vastuvõtlikud.

2. See on treeningu eest. Päris kindlasti kulutab seks rohkem kaloreid kui kohvi rüüpamine. Lisaks on teadlased teinud kindlaks, et need, kes armastavad seksi, hoolitsevad suurema tõenäosusega ka oma keha eest, tehes regulaarselt tervisesporti.

3. See teeb sind tervemaks. Seks tugevdab nii inimese immuunsust kui psüühikat, seega püsid sa tervem nii füüsiliselt kui vaimselt.

4. See on loomulik ergutaja. Seega – tegelikult ei ärata sind mitte kofeiinidoos, vaid õrn kallima puudutus. Ei usu? Proovi järgi!

5. See aitab võidelda stressi ja depressiooniga. Seksuaalne erutus ja orgasm vallandavad ajus heaolu hormoone, mille tulemusena inimene tunneb end hästi.

6. See tekitab sulle hea söögiisu. Ja mis võiks olla parem, kui hea söögiisu on hommikusöögi kui päeva tähtsaima eine ajal? Kohv, seevastu, kipub söögiisu pärssima.