Sandra AshileviFoto: Teet Malsroos
Mitmesugust
29. mai 2018, 05:24

Anna politseile teada, kui ka sina oled seda meest kohanud!

SANDRA ASHILEVI HOIATAB PERVERDI EEST: mees kakas end juuksuritoolis täis ja nautis seda

Muusiku, näitleja ja juuksurina tuntud Sandra Ashilevi jagas täna Facebookis väga hirmutavat ja šokeerivat hoiatust perverdi kohta, kellega tema teed tööd tegemisel kohtusid, kui klient tema kolleegi juurde sattus. Ja see kohtumine ei olnud sugugi meeldiv...

Noor naine postitas sotsiaalmeedia ilutegijate gruppi postituse, kus hoiatas kõiki väga ebameeldiva ahistaja eest, kellest Ashilevi sõnul ka politseid teavitati.

Ashilevi hoiatab sotsiaalmeedias järgmiselt: "Tallinnas liigub ringi ahistaja/pervert, kes käib naistöötajatega ettevõtetes ning teenuse saamise ajal või teenindajaga rääkimise ajal urineerib ja/või kakab ennast täis. Eelmisel suvel käis ta vanalinnas ringi, täna sattus ta kesklinnas asuvasse ilusalongi."

Tegu olevat umbes 40. eluaastates mehega, kes on väga viisakas ja korralikult riides. Ei midagi sellist, mis esiti kahtlust ärataks, kuid juukselõikuse ajal tegi mees häda number kaks püksi. Asi oli suisa nii hull, et salongis kasutusel olnud tool sai rikutud.

"Tema kohta on juba pikemat aega käinud erinevates gruppides jutud. 
Tekst on tal alati sama: "Oih, mul juhtus õnnetus!" Siis aga on juba hilja, sest selleks hetkeks on ta juba ennast täis lasknud. Samuti otsib pärast "õnnetust" naistega silmkontakti... Ilmselt saab ta sellisest tegevusest rahuldust," selgitab hoiatuses Sandra.

Naine kinnitab, et nad teavitasid juhtunust ka politseid, kuid palub seda tungivalt teha ka teistel, kes juba ohvriks langenud või peaksid seda tulevikus kogema. Kõik ikka selleks, et politsei saaks piisavalt materjali juurdluse alustamiseks.

Vaata postitust SIIT!