Terviseuudised

VII MIND SIIT KOHE ÄRA! Mida teha, kui laps ei taha laagris olla  (4)

LISA KOMMENTAAR

Juta10. juuli 2018, 20:31
Loomulikult tuleks laps ära tuua ja mitte teda traumeerida. Võibolla, et suuremaks saades hakkab tahtma laagris käia, aga minu lapselaps küll ei hakanud laagrit armastama ja temale oli ka see üks kord tõsine trauma, oli seda siis vaja!
ka ema10. juuli 2018, 18:19
Mis sa sinna toppisid kui ta ei tahaminna. Ega siis laps ole vang ega asi, et sa muudkui paned ja viid ta kodust ära, et sind ei segaks. Kohe too koju.
kroonik10. juuli 2018, 17:37
mina olen olnud neli suve erinevates pioneerilaagrites, algul oli võõras, aga harjus kiiresti. mul polnudki kusagile koju tulla, sest tööhoolikust ema oli suvel sanatooriumis ja õpetajast isa teises Eesti otsas sugulaste juures "närve ravimas". kui laager lõppes, oli kojuminek, vanemad olid ka siis laekunud.
Koduarmaataja10. juuli 2018, 17:23
Kui laps soovib, et ta koju toodaks, siis oleks seda ka mõistlik teha. Mäletan kuidas esimese laagrivahetuse vaid nutsin ja mõne aasta pärast ei meeldinud mul samuti laagris olla. Siis tõid vanemad mu poole pealt ka koju. Ei mäleta mingeid ebameeldivusi, olin seltskondlik ja aktiivne, ilmselt ei meeldinud võõras kohas magada. Siiani on oma kodu kõige armsam ja võimalusel sätin asjad nii, et saaks oma voodis magada. Inimesed on erinevad.