Terviseuudised

MITU MÜRGISTUST! Terviseamet hoiatab: MMS on kloordioksiidil põhinev tervisele kahjulik lahus (20)

LISA KOMMENTAAR

28. juuli 2018, 10:53
Tegelikult on kõik teaduslikult uuritud ja need kes ütlevad et MMS on mürk siis võiks ennast harida mitte teisi lolliks sõimata!Samahästi võin mina öelda,et pool inimgonda tapab ennast tablettidega kuna usuvad kinnisilmi arsteja meditsiini,kuigi tegelt on tõestatud et osad tapletid tekitavad haigusi,kreemid tekitavad vähki,toitudes leidub mürkaineid jne.Enne kui ajakirjadusega kaasa kraaksute õppige füüsikat ja tehke endale selgeks kes räägivad tõtt kes keerutab tolmu lambist kui te ei viitsi ega taha selles valdkonnas ennast harida siis ei ole vaja ka räusata ja ennast lolliks teha :) Ka arstid ei ole mingid eksperdid nemad räägivad seda mis neile on õpetatud ja mõndalel on ültse kama oma patsiendist !
Sama mõttetu, kui usklik ja ateist vaidleksid, kas Jumal on olemas või ei22. juuli 2018, 13:35
Kes siin siis kirjutavad?
Osa, kes usuvad sellesse ja teine osa, kes naeravd välja.
Isiklikult ma ei saa sellest aru, miks osa pideval joob seda vett? Mõne aja möödudes peaks ju inimene terve olema?
Ka kulmetushaigustest paraneb inimene ise, võta sa siis kinni, kas MMS oli abiks.
Ma ehk võtaksin ka, kui parandamatult haige oleks ja arstik käed üles on tõstnud. Muidu ei julge küll riskeerida, et mu kasulikud soolekepikesed jm toreda mikrofloora seedeelundkonnast ära hävitab.
Silma tilgutada küll ei julge - mul on ainult kaks silma antud kogu eluks. Kuigi väidetakse, et päras nägemine paranes.
Las olla inimestel see usk MMS-i - ehk aitab ka see. Keelata nagunii ei saa ju. Suhteliselt uus asi ka, eriti pärast Võrno saade see uus puhang, kui tuhandeid grupiga liitus. Võib-olla viie, kümne aasta pärast selgub mingi tõde.
tont22. juuli 2018, 11:13
MIKS peaks inimene üldse sellist sodi võtma?? mida loodetakse? sellised, kes seda möga tarbivad, võiks pigem torusiili manustada.
jep22. juuli 2018, 11:25
Sellepärast su nimi ongi Tont et sa nii mõtled.
Õigus pr Oder22. juuli 2018, 08:55
Terviseküsimustes tuleb kindlasti pidada nõu oma perearsti ja –õega, mitte otsida infot internetifoorumitest või kahtlase väärtusega preparaatidest," ütles Oder,
Erakliiniku arst (visiit 50 eur) avastas läbivaatusel kasvaja , Maarjamõisa erakorraline arst (visiit 5 eur) ei näinud läbivaatusel midagi. Kirjutas veritsuse vastu tabletid. Erakliiniku onkoloog tõendas kasvaja olemasolu vaatlusel ja suunas Maarjamõisa onkoloogi juurde, kes samuti tuvastas kasvaja. Võetud proovid olid halvemuse poole st ees terendab kiiritus ja keemia. Mitte keegi neist ei rääkinud, et toidust tuleb kohe välja praakida mullijoogid, suhkur, mesi, kõik toiduained milles on suhkur, magusained jms. Tuleb vältida toiduaineid millest vähk toitub ja saab jõudu. Keha tuleb viia happeisest olekust aluseliseks. Mis arstidega konsulteerimisest saab juttu olla, kui osad neist on pimedad ja osad ei ole vajalikust teabest huvitatud. Viimase arsti käest lausa küsisin, mida saaksin enda heaks teha , kuidas takistada levikut.
Jälle see happeline KEHA!22. juuli 2018, 13:16
Kas ära ei tüüta see jora?
Võiks veidi inimese füsioloogiaga tutvuda.
tibu21. juuli 2018, 21:45
huvitav, kas meie terveiseamet on ka ravimifirmade poollt ära ostetud?
21. juuli 2018, 18:45
Mis selle mms-iga jamada, tilgutage domestost mahla sisse, puhastab ühekorraga kõik ära.
jep22. juuli 2018, 11:26
keemiatunnid ilmselt jäid vahele sul koolis
Tegelikult21. juuli 2018, 13:14
Õnneks on rumalaid vähemuses, aga et Võrno ka, siis see mind eriti ei üllatagi :D
HeH21. juuli 2018, 10:01
ametlikud tõendid mürgituste kohta siiski puuduvad. Teiseks MMS näel on tegemist 28% vesilahusega. Samamoodi võiks hirmutada näiteks Äädika puhul, sest lahjendamata kujul võib see tekitada tõssieid põletusi ja haavandeid. Ometigi tarbiakse äädikat 105 vesilahusena, samas MMS 28% lahust ei tarbita mitte otse vaid selles 285 lahusest võetakse umbes viis tilka ja pannakse näiteks vee või mahla sisse...
Mina isiklikult ei tarbi sellist asja ning ka ei propageeri seda, kuid antud artikkel ja terviseameti suhtumine on siiski väga võhiklikud ja keerutatakse asjatult paanikat. Ju siis astus keegi kandadale...
Kõrvenõges ka kõrvetab, aga kuivata see ära ning teer sellest vesilahus ja saad ravimtee, mis muuhulgas aitab rauavaeguse puhul, on väga hea vitamiiniallikas, leevandab palavikku ja põletikke, aitab isegi grippi ära hoida...
Mõned panevad segu puhtalt kapslitesse22. juuli 2018, 13:20
Mingist foorumist lugesin, ei mäleta, kust, aga mitte sellest salajasest. Pidi maos seda kasulikku gaasi eraldama.
Raivo20. juuli 2018, 20:28
Lihtne on kirjutada, mitu mürgistust, keegi ei saa neid kontrollida ja kui küsid ravimiametist konkreetseid juhtumeid, siis poetakse isikute andmakaitseseaduse taha. Tegelikult täielik bluff see mürgistustest rääkimine, olen isiklikult tarvitanud mitu kuud ja mingeid mürgistuse nähtusid pole olnud, erinevalt mõningatest apteegiravimitest.
Palju õnne21. juuli 2018, 08:57
Kui aru saad on juba hilja ....
Arvan21. juuli 2018, 20:24
Vist ongi juba hilja.
Tšcärlotte20. juuli 2018, 20:06
Mina jätsin selle SMS-i võtmata. Ja uskuge või ärge uskuge aga koheselt hakkas parem. Veel parem kui Võrnol!
Waba, Tahtlik20. juuli 2018, 18:09
Lihtsameelseid võib ahvatleda mistahes aineid, kui tervisele kasulikke, tarbima. Paraku leidub ka arstkonna hulgas neid, kes selgelt mürgiseid aineid kiidavad; sellest küll kahju.
Jah20. juuli 2018, 17:45
ravimimaffia hoiatab, kui te ei osta meie hirmkalleid mürke, siis...
täpselt nii on,arst kirjutab antibiootikumi20. juuli 2018, 19:02
ja hoiatus ja tabletid kohe kaasa,kõhulahtisuse vastu,seene vastu ja mida iganes.
MMS-ga pole ma end veel nii halvasti tundnud kui antibiootikumiga.MMS -i kõhulahtisusest saad lahti kui tilkade arvu vähendad.
Antibiootikumi "kõrvaltoimed"Loe-esmalt jääd veelgi viletsamaks ja ravid esialgsele veel ravimite tekitatud organismi kahjustusi.
nonii20. juuli 2018, 17:44
MMS on multimeediasõnum ja võib kahjustada teie tervist.