Mida rohkem keemiat seda parem. Inimeste organism ei funktsioneeri enam nagu vaja, lapsed sünnivad vaimse puudega. Looduslik suhkur on hirmus paha, kohe votab maha.
Püüdsin aspartaami kohta uurida - ei õnnestunud. Ühel lehel on aspartaam täiesti süütu magusaine, mida kasutatakse ka imikutoitude magustajana, teisel lehel on aspartaam nii mürgine, et NATO palus USA Kongressilt luba aspartaami keemiarelvana kasutada!!! Ole siis tark! Kolmas leht seletas, et kõik halb magusainete kohta pärineb suhkruroo kasvatajatelt, kelle tulu kahanemist magusained ähvardavad.
miks selline teemapüstitus. Lisaks valgele suhrkule ja sünteetilistele magusainete on olemas pruun suhkur, kookospalmisuhkur, roosuhkur, demerara suhkur, agaavisiirup, vahtrasiirup, MESI , stevia
valge suhkur toodetakse ju ka suhkruroost või suhkrupeedist...et vägagi looduslik aine. Aga igasugune äärmuslus on kahjulik. Kui keha küsib suhkrut , tuleb mõõdukalt seda tarbida. Seda küsimist ei saa petta ei suhkruasendajatega ega maiustuste piltide vahtmisega...samavõrra enesepettus nagu veganite nagu peaaegu vorst või kotletid... keda te petate? iseeend ju.
KOMMENTAARID (9)