Paarisuhtes kinnistub voodikoht üsna kiiresti. Ja aastate jooksul seda enam ei muudeta.Foto: Vida Press
Hea nõu
12. august 2019, 07:00

Kummal pool sa magad? See paljastab sinu kohta nii mõndagi (9)

Üks elu olulisematest kohavalikutest on see, kummal pool sulle meeldib magada. Mida see võiks öelda sinu kohta?

Paljudel meist on oma arusaam, kus ta tahab istuda. Mõni valib lennukis aknaäärse koha, teine tahab olla vahekäigu kõrval. Mõni tahab restoranis istuda tingimata kohale, kus ta näeb kogu söögisaali, teine tahab näha vaid oma kaaslast.

Üks elu olulisematest kohavalikutest on see, kummal pool voodit inimene magab. Paarisuhtes kinnistub voodikoht üsna kiiresti. Ja aastate jooksul seda enam ei muudeta.

Kas magad voodi suunas vaadates vasakul pool?

Oled õnneseen! Uuringute järgi on voodi vasakul poolel magajad tõenäolisemalt rohkem oma eluga rahul. Nad armastavad rohkem oma tööd kui paremal poolel magajad ja neil on tõenäoliselt rohkem lähedasi sõpru. Nemad on ka varajased ärkajad.

Kas magad paremal pool?

Kuigi magad paremal, ei tähenda see, et see oleks parem kui vasakul pool magamine. Kuid on siiski üks asi, mille poolest nad on oma voodikaaslastest  paremad - neil on tõenäoliselt suurem sissetulek. 

Kas magad ükskõik kummal poolel?

Kõikidele paaridele pole oluline, kus nad magavad. Kuid millest see võiks rääkida, uuringud ei ütle. 

Uurimused ei anna vastust ka küsimusele, kumb oli enne: kas voodipool muudab inimest või teatud tüüpi inimesed valivad kindla voodipoole.

Aga kui elu tundub igav, töö tüütu ja hommikul on raske tõusta, siis tasub vahelduseks kolida voodi vasakule poolele. Ja kaaslasel tasub proovida paremat poolt. 

Allikas: Me Naiset