Hea nõu

Tunnustatud kardioloog Margus Viigimaa selgitab, miks on vaja vererõhk korras hoida ja kuidas alandada kõrget vererõhku.

ÄRA VÕTA LIBARAVIMEID! Südamearst: igale inimesele õige vererõhuravimi leidmine on tõeline arstikunst (5)

LISA KOMMENTAAR

niisama15. september 2018, 19:43
Ja ülitähtis lugu on muidugi tasuline---makske välja oma hädad ja kontroll nende üle! Aga vaat paljad rinnad ja õpetus pruntis mokkadest, seda lugege tasuta!
uss15. september 2018, 10:58
Tõeline kunst on Eestis normaalne arst leida, kes tõesti tahab patsiente ravida. Praegu mine arsti juurde nagu palgamõrvari juurde, sest kui mõni ebakompetente kolleeg on arstile öelnud, et ära ravi seda inimest, siis arst ei ravi.
Kui inimene tänavalt tapab mõne inimese noaga, siis on ta mõrvar. Kui arst jätab teadlikult inimese ravimata, mille järel tekkib tervisekahjustus või saabub surm, siis Eestis mõrvararste ei karistata, sest nn. ekspertkomisjonides on omad kraed, kes vaikivad ka kõige räigemad eksimused maha. Kogu selle jama maksab lõpuks kinni Eesti maksumaksja ja enne ei muutu midagi kui ravikindlustus läheb erakindlustusfirmade kätte, sest valitsus ja ametnikud elavad meil kommunismis, ehk siis: mõisa köis las lohiseda.
10:58-le15. september 2018, 19:46
Erakindlustusfirmad? Alleaa, siis ei näe inimesed oma kõrvu isegi peeglist, kui arstiabist rääkida! Ja arstile oma raha eest saad alati!
no ma ei tea14. september 2018, 20:28
jaan14. september 2018, 20:11
Seda artiklit loeks ainult pensionärid ja neil see võimalus puudub kuna lihtsalt ei jätku raha selle ostmiseks.Pealegi vajab see digipanka.Suuremal enamusel see puudub.