"Puudut mind!" - Terje Möldri; Anu Saagim; Sirje PresnalFoto: Jürgen Niit
Puuduta mind
11. oktoober 2018, 18:01

Vaata saadet "Puuduta mind!" igal neljapäeval kell 18 ÕL veebist ja FBst

VIDEO | „Puuduta mind!“ 48. saade | Ingliterapeut Terje Möldri: inglid saavad sind aidata igas eluvaldkonnas (39)

Igal nädal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind!“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi 48. saate külaliseks on ingliterapeut Terje Möldri. 
 

Terje Möldri on ingliterapeut ja kirjanik, Eesti oma ingliraamatu "Inglid meie elus" autor. Temast on kirjutatud ajakirjas Üks, Tervendajas, ajakirjas Naised jne. Ta on esinenud ja läbi viinud seminare Tallinnas, Tartus, Pärnus, Võrus ja Valgas ning aidanud tuhanded eestlasi artiklite, raamatute, seminaride ja ingliteraapiaga. Terje aitab inimestel puhastuda negatiivsest, tervendada keha, leida inspiratsiooni vaimseks kasvuks, saada aimu elueesmärgist, luua suhetesse harmooniat ning ära tunda oma teist poolekest ehk hingesugulast.

Uurisime Terjelt, mis on ingliteraapia?

Ingliteraapia abiga saab inimene vastused teda vaevavatele küsimustele ning sügava lõõgastuse mille käigus võib saada ühenduse inglitega ja oma vaimsete kaitsjatega. Inglid saavad aidata igas eluvaldkonnas, tuues sinna valgust, teadmisi, tervendust ja inspiratsiooni.

Mida tuleks teha enne seansile tulekut?

Ennem seansile tulekut, mõtle välja milles soovid saada inglite abi.
Kas valmistab muret midagi, mis seotud su keha ja tervisliku seisundiga? Kas vajad inglitelt sõnumeid sulle muret valmistava probleemi asjaolude kohta? Soovid saada infot oma elutee, külluse, õppima tulnud ülesannete kohta? Soovid teada saada, kuidas kohata oma poolekest? Või äkki soovid oma ellu last aga ta ei tule millegipärast?

Mis ootab sind ees su vaimsel teekonnal? Või soovid teada, mis toimub su külluseteel? Mida sa saaksid teha, et su ellu tuleks küllus? Või äkki huvitavad sind su eelmised elud ja sealt kaasa tulnud vajalikud õppetunnid - kogemused, mis mõjutavad ka su tänast elu.

Või äkki tunned lihtsalt ennast pahasti ja tahad, et see tunne ära läheks.
Või tahad väikest tõuget, et kasvada ja areneda. Soovid tõsta oma keha vibratsiooni ja puhastada enda ümbert kõik selle, mis sind kahjustab ja edasi minekut takistab.

Tunned, et sind vaevavad vaimud, deemonid või muud energeetilised olevused? Tunned, et su lähedal olevad suhted kahjustavad sind ja sa vajad kaitset?

Või äkki ei tunne sa ennast hästi kodus, tööl või mõnes muus ruumis, kus viibid tihti? Või valmistab sulle muret su kallis laps või mees? Äkki oled oma elus teelahkmel ja soovid sõnumeid selle kohta, millist teed valida?

"Puudut mind!" - Terje Möldri; Anu Saagim; Sirje Presnal Foto: Jürgen Niit

Kuidas näeb välja ingliteraapia seanss?

Inimene tuleb kokkulepitud ajal ingliteraapia kabinetti. Kõigepealt me räägime. Millega me inglite poole pöördume? Mis sulle muret valmistab või mida sa teada soovid? See osa on kuskil 10-20 minutit. Kui oleme rääkinud, algab seanss.

Esmalt teeme hingamisharjutuse, siis lõõgastusharjutuse, millele järgneb visualiseerimisharjutus, mis läheb leebelt üle meditatsiooniks imelise inglimuusika saatel.

Samal ajal vaatan mina, mis toimub sinu ümber, sinu kehas ja auras. Siis vaatan energeetilisel tasandil, mis toimub sinu Vaimsuse teel, Armastuse teel ja Külluse teel. Ning kui oli küsimusi millegi muu kohta, siis vaatan ja kuulan inglitelt, mis on selle kohta näha kõrgemas plaanis.

Inglid saavad meid aidata igas eluvaldkonnas. Tegelikult ongi kõik omavahel seotud ja üheaegselt me tegeleme oma elus kõigi valdkondadega. Mõnes läheb meil hästi, aga mõnes me vajame natuke abi ja toetust. Nii on meie kõigiga.
Koos inglitega saame puhastada sinu keha ja aurat, tuua sulle teadmisi ja valgust selle kohta, mida su keha vajab hetkel.

Koos inglitega vaatame, mis toimub sinu Vaimsuse teel. Vaimsuse tee on valdkond, mis hõlmab meie vaimse arengu. Sellel teel on näha, mida meil siin elus on vaimses plaanis kavas teha ja milliste energiate poole meid tõmbab, mida me võiks veel õppida või mis ülesanded meil selles valdkonnas on. See on tee, mis seotud kõigi ja kõigega kogu ümbritsevaga. Sellel teel tehtavad teod on kogu universumi hüvanguks.

See on valdkond, kus toimetab teie kõrgem mina ja see tee ei lõpe, kui lõpeb tee oma maises kehas. Ma toon sulle sealt inglitelt sõnumeid ja märke, kui soovid. Näidatakse vaid nii palju, kui sa selleks valmis oled hetkel.

Siis vaatame, mis toimub sinu Armastuse teel, kuhu on koondunud kõik armastusega seonduvad suhted. Nagu romantiline suhe, lapsed, suhted sugulastega jne

Järgnevalt siirdume Külluse teele. kuhu on koondunud valdkonnad, mis on seotud meie hinge arenguga selle maise kehastuse ajal. Siin on sümbolitena näha meie elueesmärk, meie hobid ja meie anded. Selle tee kaudu voolab meie ellu jumalik küllus ning koos inglitega saame näha kas sul on sellel blokeeringuid ja kui on, siis millest need on tekkinud ja mida tuleks selle eemaldamiseks teha. Samuti saan sulle tuua sõnumeid ja märke selle kohta, mis puudutavad seda valdkonda.

Lisaks võivad inglid valgustada konkreetseid asju, mis sulle muret teevad. Ja kui sa tunned, et soovid midagi teada oma eelmiste elude kohta, saad ja nende küsimustele oma vastused, siis kui see info on sulle hetkel vajalik.

Need olid kõige levinumad küsimused ja probleemid, mida oleme seni koos inglitega lahendanud. Kindlasti on sinu elu ja probleemid väga erilised ja unikaalsed ja kui sa ei leidnud sellest loetelust oma probleemile vastet siis see ei tähenda, et inglid sind aidata ei saaks. Küsi julgelt inglitelt oma probleemide kohta.

See osa kestab 15-30 minutit. Peale seda toon su leebelt tagasi siia hetke. Keskendume veel kord kehale. Kui oled toibunud, siis räägime.

Kõigepealt kuulan, mida sa kogesid või nägid seansi ajal, mida sa soovid jagada. See, kuidas inimene kogeb seanssi, oleneb tema vaimsest seisundist ja hetkeolukorrast. Pisarad, naer ja tunne, et jääd sügavasse unne, on enim levinud.

Samuti tuntakse tihti kehas surinaid, mõnikord annab haige koht tunda, tuntakse energia liikumist kehas, tajutakse ingli kohalolekut, nähakse värve kui silmad on kinni. Saadakse osa imelisest vaimsest kogemusest koos inglitega või nähakse nägemust, mis on lahenduseks muret valmistavale probleemile. See kui palju saab kogeda ja tunda, oleneb sellest kui sügavalt suudetakse lõõgastuda ja hetkes olla.

Peale seda räägin, mida ma nägin, mida inglid tegid ja annan edasi vastused su küsimustele. Tavaliselt räägime 30-40 minutit.

Mida teha peale seanssi?

Joo vett. Võta aega, et rahulikult mõtiskleda. Võid tunda, et tahad magada ja soovitan sel päeval varem magama minna. Inglite tehtu jõuab meieni veel kolm päeva peale seanssi. Peale seda võid tunda suurt energiatulva, selgust ja rahu. Inglite abi jõuab sinuni igaljuhul. Isegi kuis sa seda ei näe ega tunne nii tugevalt siis tea, et peatselt muutub su elu paremuse poole. Inglid aitavad meid vaid kõrgemat teed pidi, et see mis tuleb teenib kõrgemat eesmärki siin elus.

PS. Kõik see, mis me elus on, on seal kindlal põhjusel ja kui te soovite seda muuta, siis eelkõige tuleb ka teil endal astuda mõned sammud maisuses, et see olema saaks. Samuti ei saa inglid oma abiga kahjustada ei sind ega su lähedasi ning kõik toimub vastavuses Universumi reeglite ja sinu hinge soovidega. Ingliteraapia ei asenda riiklikult heakskiidetud meditsiini, vaid aitab sellele kaasa ennetus- ja taastustöös.

Inglid on kõigile ka niisama kättesaadavad ega vaja minu vahendust. Kui te seda siiski soovite, siis olen mina ikka lihast ja luust inimene, kes nagu kõik teised, armastab endale elatist teenida rakendades oma andeid. Seansil on ka oma hind, mis on vastavuses sellega, kuidas mina oma andeid ja tehtavat tööd hindan.

Vaata saadet "Puuduta mind!" igal neljapäeval kell 18 ÕL veebist ja FBst

"Puudut mind!" - Terje Möldri; Anu Saagim; Sirje Presnal Foto: Jürgen Niit