Uudised

Tervishoiutöötajate avalik pöördumine: eriarstiabi konkurss on ebaõnnestunud   (7)

LISA KOMMENTAAR

3. oktoober 2018, 12:26
absoluutselt Eestimaine -vaata kust otsast tahes aga Eestimaal kisub kodusõjaks st.uueks revolutsiooniks
Vaataja3. oktoober 2018, 08:03
...et kui pilti kõrgelt ülevalt teha, tundume me kõik saledad:)
Hea nipp.
uskumatu riik, selle juhid2. oktoober 2018, 23:42
milline suhtumine oma rahva tervisesse ja tema tulevikku.. ei häbi, ega vastutust - ups, läks valesti teeme uuesti ja küsime palka ja meelehead juurde - tõstame veel makse, ei jätku ju raha.... vahetame nime küsime paar miljonit , siis vahetame tagasi siis jälle, aaa lastele aparatuuri vaja- no jõulutunnel tuleb,las nemad kerjavad, meil vaja paramaid ametiautosid ja välisreise...
Tiit Kirss3. oktoober 2018, 06:17
Ei tohi enam parteid ja valitsust kritiseerida. Selle eest võib kopsaka trahvi saada. Partei ei eksi kunagi
Kassa, Haige6. oktoober 2018, 15:26
Antud jama korraldas ikkagi Haigekassa, mitte otseselt partei ja valitsus. Küllap asja uurimisel selgub veel päris huvitavaid detailikesi.
uss2. oktoober 2018, 19:51
Arstid, rääkige avalikult ka sellest, mis tegelikult raviasutustes toimub. PERHis tehti mulle analüüsid, uriini ja vere analüüsid. Kuna olin eelmisel päeval punapeedi salatit söönud, siis oli uriin punakas. Kui vastused digilukku ilmusid, siis lugesin sealt--uriini värvus helekollane. Arstile helistades luges arst mulle rõõmsalt digiloos olevad analüüsid ette ning väitis, et kõik on korras. Mainisin siis arstile, et sõin punapeeti ja uriini värvus oli punakas, mitte helekollane ja need ei ole minu analüüsid. Selle peale arst veidi kohmetus ning ütles, et teeme uue uriinianalüüsi. Selle põhjal saab teha ainult ühe järelduse:: raviasutused ei tee tegelikult analüüse, vaid analüüsi materjal visatakse peale patsiendi lahkumist kohe minema. kuid raviarved esitatakse ikkagi Haigekassale.
Kui meil üldse ajakirjandust eksisteerib, siis see on teema, mida ajakirjanikud peavad uurima, sest sama moodi võidakse ka teie endi analüüsid prügikasti saata ning diagnoos pannakse kohvipaksu pealt ennustades.
Suss6. oktoober 2018, 15:24
No see punapeedi uriini jutt paneb küll Eesti arstiabi paika. No piinlik lugedagi, aga eks igaüks või kirja panna , mida tema mõistusekene võimaldab.