Sisuturundus
30. oktoober 2018, 16:25

Kuidas toetavad keha ning immuunsust raud ja magneesium?

Saabumas on kõle sügis, millele järgnevad pime talv ja sombune kevad – selle kõige ajal vajab meie keha tuge. Ideaalne viis enesetunde parandamiseks on toidulisandite, näiteks raua ja magneesiumi, tarbimine. Tegime katse ja proovisime mõned nädalad võtta Salus Floradix Ferrumit ja Salus Floradix Magneesiumi. Millised olid tulemused?

Salus Floradix Magneesium - aitab kaasa normaalsele lihaste tööle!

Magneesium on organismi üks tähtsamaid mineraalaineid, mis on vajalik oluliste ainevahetusprotsesside toimumiseks, lihaste tööks ja närvisüsteemi talitlusteks. Magneesium on tuntud ka kui stressivastane mineraal, mis lõdvestab närve, leevendab pingeid ja aitab saavutada kosutava une. Samuti aitab see hoida südame rütmi stabiilsena, soodustab soolestiku korrektset toimimist ning on vajalik kaltsiumi säilimiseks luudes. Kokku osaleb magneesium organismis ligi 300 biokeemilise reaktsiooni töös.

Möödunud sügisel käisin arsti juures, sest mind oli hakanud piinama kaks ootamatut probleemi: pärast trenni (mida ma mitu korda nädalas tegin) kiskusid lihased krampi ning õhtuti oli keeruline magama jääda. Veeretasin igasuguseid mõtteid, mis hädad mul võivad olla. Arstiga konsulteerides tuli välja, et selleks on magneesiumipuudus.

Esialgu võtsin magneesiumit pulbri kujul ja pean ütlema, et see ei meeldinud mulle üldse. Kuidagi ei tahtnud valge pulber alla minna. Seejärel suunasin pilgu kapslite poole, olin nendega täitsa rahul. Kevade saabudes jäi magneesiumi võtmine aga pooleli – eks oli puhkuste periood ja enesetunne oli juba täitsa hea.

Nüüd, septembri alguses, otsustasin taas magneesiumit võtma hakata. Mul soovitati katsetada magneesiumit vedelal kujul: Salus Floradix Magneesium. Vedelal kujul toidulisandite oluliseks plussiks on see, et nad imenduvad kähku ning just seda on minu kiire tempoga elus vaja.

Ma pean tunnistama, et Salus Floradix Magneesiumi maitse on kiiksuga. See pole hea, aga ta on omapärane. Esialgu ei meeldinud see mulle üldse, kuid nüüd täitsa naudin selle võtmist.

Septembriga hakkab igal aastal minu töös üsna stressirikas periood. Esimesed nädalad on aga möödunud väga kergelt ja ma ei lase ennast mõjutada asjadest, mida ise kontrollida ei saa. Samuti magan imehästi. Usun, et see kõik on nii tänu Salus Floradix Magneesiumi võtmisele.

Salus Floradix Ferrum - pühib väsimuse!

Raud aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele ning vähendab väsimust ja kurnatust. Samuti aitab raud kaasa vere punaliblede ja hemoglobiini normaalsele moodustumisele.

Tänaseks olen Salus Floradix Ferrumit kasutanud kaks aastat. Mul on alati olnud probleeme rauasisaldusega veres ning arst on mulle mitmeid toidulisandeid soovitanud.

Rasedaks jäädes läks olukord aga õige kriitiliseks. Sattusin sel teemal muljetama oma Austraalias elava sugulasega, kes töötab toitumisnõustajana. Minu palvel tutvus ta erinevate toodetega ning soovitas just Salus Floradix Ferrumit.

Kui esialgu ei tundnud ma kehas eriti palju muutusi, siis õige pea läks enesetunne märksa paremaks. Hommikuti polnud nii raske ärgata (muidu oleks tahtnud vaid magada ja magada) ning elasin täiel rinnal kahe eest!

Ka pärast lapse sündi jätkasin raua võtmist – see oli imetamisperioodil suurepärane tervisetoetaja. Muide, mina võtsin alati preparaati veidi üle lubatud piiri.

Kuna ise olin Salus Floradix Ferrumiga tõeliselt rahul, hakkasin seda andma ka oma kolmeaastasele pojale. Kuigi põnnidele eriti suurem osa siirupeid ei maitse, siis seda mu laps armastab. Siiamaani pole mitte kunagi olnud probleemi, et ta ei tahaks preparaati võtta. Võib-olla märkasin mina ise algusepoole rohkem ravimimaitset, kuid nüüd on toidulisandi võtmine kujunenud igapäevasuseks ning teen seda hea meelega.

Seega on meie peres toidulisandi võtjaid lausa kaks ja Salus Floradix Ferrumit kulub ühes kuus peaaegu kaks pudelit. Ega ta väga rahakotisõbralik pole, aga tervise arvelt ei taha mingil juhul kokku hoida. Plussiks on muidugi see, et Salus Floradix Ferrumis on kolm erinevat vitamiini. Ostes neid kõiki eraldi, maksaksin veelgi rohkem.