Jooga on hea ja kasulik, aga noor armuke on veelgi toredam.Foto: Vida Press
Keha
26. oktoober 2018, 13:05

61-aastane naine omavanustele: ära mine joogatrenni, võta parem noor armuke! Neid saab netist (3)

"Keskealine naine, ära mine joogatrenni või tüdrukute golfireisile, vaid võta endale noor armuke. Neid saab netist," julgustab 61-aastane Helsingi naine omavanuseid. Vara veel memmeks muutuda!

61-aastane Kirsi Hytonen on avatud abielus olev ettevõtja, kes otsib noori seksikaaslasi netist ja julgeb sellest ka rääkida. Ta andis avameelse intervjuu ajakirjale Image ja poseeris ka kaanel  - aluspesus ja koos noore mehega. Miks ta seda kõike teeb? Sest tal on sõnum, mida jagada - rõõmusõnum naistele. 

Kirsi peab ka blogi Luksusongelmia, kus ta julgustab omavanuseid otsima julgelt värsket verd.

Ta kirjutab blogis, et naiste seksuaalsus ei lõpe neljakümnesena ega isegi menopausiga. Pealegi läheb tema arvates seks vanusega aina paremaks, sest kogemusi ja enesekindlust on rohkem. Ta usub, et seks hoiab pikalt noore ja värskena ja mõjub tervisele hästi, ka ajudele.

Seksipartnereid on ta leidnud näiteks Tinderist. Ta kinnitab, et seal pole ainult perverdid või valekontod. Talle tuli üllatusena, kui lihtne on partnereid leida hoolimata tema vanusest. Tema arvates on keskealisel naisel võib-olla isegi sada korda lihtsam leida noori mehi kui meestel leida noori naisi. Aga naised kasutavad harvem seda võimalust.

Kirsi arvates on kohtinguäppidest leida hulgaliselt noori mehi, kes otsivad vanemaid naisi.

Kirsi ei kavatse veel niipeagi, võib-olla mitte kunagi, hakata sootuks vanamutiks. Ta kavatseb elu nautida ja soovitab seda ka teistele!

Allikas: Me Naiset, Luksusongelmia