Kristel Aaslaid ja Tuui Rand ansamblist Öed mängisid ja meisterdasid koos lastega ning andsid minikontserdi.Foto: Toetusfond
Lapsed
8. november 2018, 13:06

KINGITUS LASTEHAIGLALE: 70 e-lugerit ja ansambli Öed kontsert

Tallinna Lastehaigla väikesed patsiendid saavad nüüd veeta aega põnevamalt ja sisukamalt uute e-lugeritega.

"Oleme südamest tänulikud, et Telia otsustas kinkida Tallinna Lastehaigla patsientidele e-lugerid," ütles Tallinna Lastehaigla Toetusfondi juhataja Inna Kramer. "Tänapäeva lapsed on nutiseadmete kasutamisega väga harjunud - tore, kui lisaks mängude mängimisele või internetis surfamisele saame neile pakkuda moodsat võimalust lugeda kirjandusteoseid."

Suuremad lapsed saavad e-lugereid kasutada kas või kooli kohustusliku kirjanduse lugemiseks, väiksematele võivad vanemad ette lugeda. "Päris pisikeste patsientide emadel-isadel on aga võimalus kasutada haigla e-lugereid laste uneajal, et muremõtteid natukeseks eemale peletada. E-lugerites on juba inglise- ja venekeelsed juturaamatud, lisame sinna ka eestikeelsed," rääkis Kramer.

Haigla mängutoas toimunud üritusele tulid lastele laulma ning nendega mängima Kristel Aaslaid ja Tuuli Rand ansamblist Öed.

SA Tallinna Lastehaigla Toetusfond (www.toetusfond.ee) on heategevusfond, mille eesmärgiks on aidata kaasa lastesõbraliku haigla kujundamisele ja parima võimaliku meditsiinilise abi toomisele Tallinna Lastehaiglasse.