Foto: Vida Press
Uudised
9. november 2018, 15:02

ILU+TERVIS: avati tervise puudutusega ilupood

Täna avati T1 kaubanduskeskuses tervise puudutusega ilupood Apotheka Beauty, kus ilutooted on valitud apteekrite abiga.

„Ilupood eristub teistest eelkõige oma tervise puudutusega sortimendi, usaldusväärsete apteegitaustaga inimeste ja kaasaegsete abistavate teenuste poolest,“ rääkis Apotheka Beauty sortimendijuht Riin Liplik.

„Apteegi sortiment on Eestis väga rangelt reguleeritud, tooted valitakse teatud kindlate nõuete järgi. Apteegis on keelatud müüa näiteks dekoratiivkosmeetikat, hoolimata sellest, et tegemist on allergilise ning väga tundliku naha või silmadega inimestele mõeldud toodetega, mis on säilitusainete-, lõhnaainete- ja gluteenivabad ning nikkel-testitud.“

Samuti on apteekidel piiratud toonivate, iluvigu peitvate kreemide müümine, ehkki neil võivad parandada vistrikulise või muul moel nõudliku naha seisundit.  "Saime aru, et selliseid tooteid on Eesti kaubandusvõrgust raske leida ning inimesed on oma murega üksi,“ ütles Riin Liplik.

Seetõttu sai loodud Apotheka Beauty – et inimestel oleks võimalik soetada kvaliteetset, kuid nahka mitte liialt koormavat iluarsenali. Sarjad on valitud apteekrite abiga. Toorted on kas dermatoloogiliselt kontrollitud, kliiniliselt uuritud või on tegemist meditsiinilisel iluravil põhinevate nahahooldustoodete sarjadega.