Uudised

LUGEJA ON HÄMMINGUS: kuhu on kadunud Coldrexi tabletid? (3)

LISA KOMMENTAAR

9. detsember 2018, 15:52
Tervel inimesel ei olegi vaja koju suurt hulka ravimeid, piisab, kui köögikapi sisu kasutada mõistab ja mingi valuvagisti on kodus olemas, kuni arsti juurde jõuab.
9. detsember 2018, 15:46
Ostku, kui usub, et ainult see ravim teda aitab. Terve mõistusega inimesed söövad mandariine ja sibulasuppi.
Tallinn Mall Shopping Center T1 xyczwhf7. detsember 2018, 20:28
jah aga paratsetamooli nimetus on liiga maavillane. Meie tahame tarbida ja usume ainult nende ravimitööstuse toodetesse, mille nimetuses on sees x, y, z, w, c, f või h, aga soovitavalt võimalikult palju korraga! mis siis et see coldrex on tavaline ballastainega paratsetamool, ta nimetus ei ole piisavalt võõrapäraste tähtedega!
Lugeja7. detsember 2018, 14:20
Olen Teile mitu kirja kirjutanud küsimusega, et miks Te Tarandit ja Sotse promote. Vastust ei ole siiani tulnud.
Äpu7. detsember 2018, 14:01
Paratsetamooli ja C vitamiini saab ka odavamalt.
+7. detsember 2018, 13:48
Ega seegi artikkel on varjatud reklaam. Kui nyt agar pereema neid tablette leiab, ostab kirjutise pärast hunnikus kokku. Et näe, kirjutise autor enam ei saanud, a mina saan.
margareeta7. detsember 2018, 13:47
jälle üks narr, kes globaalse "ravi"mürkide tootja reklaami õnge läks
to Heh, 12:437. detsember 2018, 13:40
Oled ju näinud TV-s reklaami? "Kui Helmi haigestus äkki, andsin…". Ja üks "tark" tibin veel.
Q7. detsember 2018, 13:32
Mõttetu ravimifirmade nuumamine. Coldrex on kõige tavalisem paratsetamool, 2 senti tablett ja lusikaga pohlamoosi peale kui muidu alla ei lähe.
Ravi7. detsember 2018, 13:05
eesti moodi.Palju juua ja valuvaigistid.Pole tähtis mis sümptomid.Sobib peavalu,kõhuvalu,palaviku ja õhupuuduse korral.
Heh7. detsember 2018, 12:43
Tüüpiline kiirabiarsti keiss - lapsel kõrge palavik, laps nõrk, olukord kriitiline, kas juua olete andnud ? Jah, "gripiteed" ja lapsel on organismis setõttu selline vedelikupuudus, et appi. Natukene võiks oma peaga ka mõtelda. Uuringutega on leitud, et paratsetamoolil (mida Coldrex ja Theraflu sisaldavad) on immuunsüsteemi nõrgestav toime, mida on eriti oluline silmas pidada siis, kui loodetakse algavat külmetushaigust leevendada Coldrexi ja Theraflu abiga. Sel moel teed endale karuteene ning kindlustad selle, et jääd haigeks.
HeH7. detsember 2018, 12:39
suurem osa neid "gripitüsistusi" on just seepärast, et inimesed väärkasutavad neid Theraflusid ja Coldrexe. Neist tuleks väga suure kaarega mööda minna. Siin on mitu asja. Tegemist on palavikualandajatega. Palavikku aga ei tohi alandada enne, kui see on pikemat aega üle 38 ! Palavik ei ole haigus, see on keha funktsioon mis hävitab viiruseid ja haigusetekitajaid. Kui iga palavik alla võtta, teed vaid halba sest sa ei lase kehal viiruseid hävitada. Teine asi on see, et neid tarbitakse kuumalt. palavikuga ei tohi juua kuuma jooki. Kehas tekib vedelikupuudus !