Sisuturundus
11. detsember 2017, 11:26

Uskumatu avastus: hämmastav meetod võib leevendada põlve- ja lülisambavalu!

Revolutsioon ortopeedias – just sel moel kirjeldatakse uut looduslikku meetodit, mis võib leevendada põlvevalu või lülisamba jäikust. Kas igaüks võib tunda saada selle meetodi mõju?

65-aastane Piret polnud kuni viimase ajani eriti kodust väljas käinud. Nüüd saab ta probleemideta kõndida, käia poes ja astuda mööda treppe.

„Pärast pikki aastaid kestnud poes töötamist lakkasid minu põlved ja selg mulle kuuletumast... Isegi voodist tõusmine oli võitlus tugeva liigesevaluga. Tänu sellele meetodile need probleemid kadusid!” räägib ta. Veel kuu aega tagasi oli ainsaks pääseteeks rehabilitatsioon. Veidi enne selle algust registreeris Pireti poeg ta eksperimentaalsesse programmi...

Lahendus otse Ameerika Ühendriikidest

USA reumatoloogid otsisid vabatahtlikke kogu maailmast liigeste seisundit parandava meetodi testidest osa võtma. Nad tahtsid tõestada, et igaüks saab leevendada põlve-, selja- või jalavalu, sõltumata valu põhjusest.

„Igaühe puhul, isegi väikseima liigutusega koormatakse liigeseid suurte jõududega. Jalutamine, seismine või ravimata vigastused põhjustavad aastate järel liigeste seisundi halvenemist. Tekib valu, jäikus ja iga liikumine muutub väljakutseks,” selgitasid spetsialistid Illinoisi Riikliku Reumatoloogia ja Ortopeedia Keskusest. Seda silmas pidades on teadlased leidnud viisi kahjustatud liigeste seisundi leevendamiseks.

Üleilmne läbimurre

„Ma saatsin avalduse, et võtta osa eksperimentaalsest programmist ning tänu sellele on minu põlved ja seljaaju nagu uued! Kodust väljumiseks ei vaja ma enam karke. See on suurepärane!” ei varja Piret oma rõõmu.

Uut meetodit on katsetanud sõltumatud eksperdid ja selle tõhusus on dokumenteeritud ARIR (American Rehabilitation Research Institute) veebilehel avaldatud aruandes.

Seni oli uus meetod saadaval ainult USA-s ning aidanud leevendada  üle 43 000 inimesel põlve- ja seljavalu. Tänasest alates saavad kõik, kes vajavad liigesevalu leevendust, seda proovida:

Klõpsa SIIA ja kasuta meetodit, mis aitab leevendada põlve- ja lülisambavalu!